MOBILE APP MARKETER GUIDE: 18 TIPS FOR SUCCESSFUL APP MARKETING

Markedsføring for mobilappen din: 18-strategier for flere nedlastinger
hundrevis Apps blir plassert daglig i butikkene til Apple, Android og Co. For å skille seg ut, er et profesjonelt utseende like viktig som internasjonalisering, kryssforfremmelse og et omfattende lanseringssett. Jeg vil sette 18 vellykkede strategier for deg vellykket app markedsføring før.

1. Press Kit for lanseringenHvis du har publisert en ny mobilapp i App Store, må pressen informeres. For elektroniske tidsskrifter og gjennomgangssider for å presentere appen din, trenger de kvalitetsprosjektmateriale. Et pressesett inneholder bakgrunnsbilder, logoer og informasjon om appen. Hvis det er mulig, kan de store portaler også ha en kode for en Gratis nedlasting av appen bli gjort tilgjengelig. Hvis applikasjonen tilbyr premiumfunksjoner, bør disse også gjøres tilgjengelig for pressen for å fullstendig rapportere om appen.

2. App store optimaliseringSmå og ukjente programmer oppdages vanligvis ved et uhell. Brukerne skriver inn et generisk søkeord på markedet, og filteret presenterer et sett med applikasjoner som oppfyller spesifikasjonene. Med god appbutikkoptimalisering er appen din lett å finne og lastes ned oftere. Jo enklere søkeordet er, jo mer effektive er en sterk App store optimalisering, For konkurrerte søkeord er ASO bare en av mange for å komme til toppen av søkeresultatene.

3. Push varslingerPush notifications er et emne i seg selv. I likhet med nyhetsbrev, tiltrekker de oppmerksomheten til iOS eller Android App-brukere, Denne annonseringsteknologien er spesielt egnet innen mobilmarkedsføring og spesielt for mobilapper. De kan brukes til å reaktivere passive brukere. Se opp for vanlige, men ikke for hyppige trykkvarsler, fordi det raskt blir til spam og appen blir avinstallert hvis det er mulig.
Push-varsler er for apper som regelmessig gir nytt innhold, for eksempel magasiner eller nyheter. Selv spill kan gjøres interaktive via push melding av brukeren mottar regelmessig belønninger eller informert når andre spillere går online.

4. internasjonaliseringDette refererer til lokalisering av appen. Et program som er tilgjengelig på forskjellige språk, øker synligheten din i app-butikkene og når brukere fra andre land. Start med engelsk, fransk og spansk, og legg til gradvis flere språk avhengig av målgruppen din. Det er avgjørende at alle tekster i søknaden og meta beskrivelsen er oversatt i butikken. Du kan selv ta oversettelsen eller overlevere den til et eksternt oversettelsesteam. Oversetter fra tysk til engelsk er tilgjengelig fra 0,12 Euro per ord.

5. Nyhetsbrev og e-postlister

;

Selv i sosiale medier er klassiske e-postlister viktige. Brukerdata kan hjelpe deg med å få verdifull informasjon om publikum og hjelpe deg med å planlegge for fremtidige oppdateringer eller nye applikasjoner. E-postlister brukes også til å skille mellom virkelige brukere fra bots. Spesielt for større apper, er dette nyttig for å bestemme det faktiske antall brukere.
Nyhetsbrev varsler brukergruppen din til nytt appinnhold. De er en fin måte å koble til med brukere og få tilbakemelding.
E-postadresser kan hentes direkte fra appen ved å be brukerne til å sende inn adressedata. De registrerte brukerne kan da regelmessig forsynes med nyhetsbrev og informasjon. Dette styrker kundeloyaliteten og oppfordrer passive brukere til å gjenbruke appen.

6. Utvalgt appI App Store i iOS, er Android og Windows jevnlig de "Utvalgte Apps". Hvis din egen applikasjon vises på startsiden, er dette en stor milepæl og økning for app-salget, fordi ideen nedlastings tallene øker uten mye markedsføring. Apper kan vises i forskjellige kategorier og forskjellige land eller app butikker. En applikasjon som lander på hjemmesiden i Tyskland, er derfor ikke automatisk en del av de utvalgte appene i USA også.
For at mobilappen skal presenteres, bør den se profesjonell, gi sesonginnhold og bruke de nyeste funksjonene i operativsystemet. En god linje til Apple eller Android-teamet som er ansvarlig for markedet, hjelper også.

7. Annonsering via app vurderingerPositiv buzz er spesielt viktig i app markedsføring. Han lar seg over, for eksempel App Anmeldelser og blogginnlegg. Nåværende og anbefalte apper vises på en rekke YouTube-kanaler, blogger og digitale magasiner. Du kan også bruke YouTube-kontakter til å målrette app-testere og influencers. Jo lenger appen forblir i samtale, desto bedre.

8. Sosiale medier

;

Sosiale medier er det viktigste markedsføringsverktøyet. Hvis du vil øke synligheten til appen din, er det nødvendig med en bedriftsside på Facebook, Twitter, Google+ og Instagram. Bli også med på fanesider i appen din, eller start din egen gruppe for å øke buzzen rundt merkevaren din.

9. ForfremmelseAnnonsering på TV eller et innlegg i et magasin er verdifull PR for en app. Igjen er de riktige kontaktene viktige. Koble til redaktører og pressemyndigheter for å markedsføre nye appfunksjoner, og hvis du er heldig, ser du ut i det tradisjonelle media.

10. In-App MarketingEn liten vellykket app trenger ikke å være en feil. Basert på noen triks er det mulig å gjøre søknaden til et treff. Dette oppnås gjennom smart in-app markedsføring. Brukere som allerede har tilgang til appen, kan oppfordres til å markedsføre nye brukere. Eric Ries beskriver hovedpilarene for in-app markedsføring i detalj i "Lean Startup".

11. Performance MarketingFacebook, Google og andre nettsteder tilbyr apputviklere og andre gründere muligheten til å kjøpe annonseenheter. Egnede sider er for eksempel Admob eller Facebook Ads. Fordelen for deg er at alle kan forstå hvor ofte annonsen klikkes på og hvordan målgruppen er sammensatt.

12. Samarbeid med andre utviklereNår du utvikler appen din, trenger du hjelp fra andre utviklere til å internasjonalisere språket ditt eller lage grafikk, for eksempel. Samarbeid med andre utviklere er et krysspromotivverktøy, for eksempel å koble en app til en annen eller skape nytt innhold i samarbeid. Hvis en utvikler fordeler mer enn den andre, blir det ofte en avtale om fortjeneste.

13. Cross-PromotionDet som gjelder i alle forretningsområder, gjelder også for appvirksomheten: vekst oppnås best gjennom samarbeid. To apper kan hver lenke til den andre appen, eller du kjøper en blokk med annonser i en vellykket app. Avhengig av nedlastingsnummeret blir det da fakturert.
Pass på at du bare forhandler avtaler med bedrifter i din egen bransje. Tross alt er det vanskelig å markedsføre en datingapp på en barns læringsapp. De fleste app-utviklere gir ut de viktigste metadataene på forespørsel, hvorfra gjennomsnittsalderen og kjønnene til brukerne kan leses av

14. Industri hendelser og messerSom apputvikler vil du markedsføre appen din. Det fungerer over Industri hendelser og messerpå hvilket digitalt innhold er behandlet. Selv om din egen søknad ikke kan presenteres med egen stand, er hendelser en utmerket måte å få kontakt med og lære om strategiene i konkurransen. Viktige messer inkluderer CeBit og München Digital. Hold deg oppdatert på internett om aktuelle hendelser, for ikke å gå glipp av en sjanse for fri markedsføring.

15. PRUtgivelsen av appen din kommer opp? Da bør du kontakte pressen og røre publisiteten. En rapport i et blad eller en nyhetsartikkel på en blogg kan gjøre søknaden bedre kjent uten å måtte investere dyre penger i markedsføring. PR-arbeidet skal passe til appen og avgjøre alle kanaler. Sosialmedier er like mye en del av det som TV-kanaler, YouTube-kanaler eller radiostasjoner, som muligens kan fremme søknaden din. Etter utgivelsen bør PR fortsette, men da med fokus på brukerne, fordi når appen er kjent, er det samfunnet å opprettholde.

16. Guerrilla MarketingEt overraskende kall til en radiostasjon eller et uklart spill som buzzes Buzz: Guerilla markedsføring handler om å øke rekkevidden din med uvanlige metoder. Den avgjørende faktoren er at det snakker om mobilappen. En vellykket en App Marketing lykkes i å forbinde guerilla markedsføring og klassisk markedsføring. Dette er mulig, for eksempel på messer, hvor den egen appen presenteres, men samtidig blir flygeblad distribuert.

17. Egen nettsideDen egen nettsiden fungerer som Hub for App Marketing, Brukere får tilgang til nettstedet via søkemotoren eller via sosiale medier for å finne ut mer.
På destinasjonssiden er appen presentert i detalj og i underkategorierne kan brukerne abonnere på nyhetsbrevet eller se på promo-artiklene i appen din. I trykket kommer andre utviklere til å finne kontaktinformasjonen din og kan kontakte deg angående cross-promotion. Din egen side som et knutepunkt er også ideelt for å implementere fora eller fremme flere produkter, for eksempel en premiumversjon av appen din.

18. Black Hat MarketingBlack Hat App Marketing Marketing eller "Shuabang" er en annonseringsstrategi som er mest kjent i Kina. Her brukes ukonvensjonelle metoder for å gjøre en app bedre kjent. For eksempel blir falske anmeldelser opprettet eller nedlastingsnummerene er smidd. Siden det er på Black Hat markedsføring er vanligvis om urettferdige metoder, det er en relativt stor risiko, Hvis du er klar til å risikere et forbud fra appbutikken, er denne strategien også et alternativ. Ellers fokuserer du på klassiske markedsføringsverktøy.

Kommentarer
(Vennligst logg inn / registrer deg for å legge igjen en kommentar.)
Be om gratis innledende konsultasjon nå!