Android 8 / O: All informasjon om de nye funksjonene

Basen Android er for de fleste smarttelefon grunnlaget for effektiv drift. En viktig årsak til suksessen er at det er regelmessige oppdateringer for det ettertraktede systemet. Så også i år. Google, som ligger bak operativsystemet, har den nyeste versjonen av Android introdusert her og tilbyr nye funksjoner og, selvfølgelig, forbedringer for de eldre versjonene. For bedrifter er det viktig å reagere på alle disse tingene og i tvilstilfeller også å ha egne apper tilpasset av en profesjonell. Dette fordeler både brukerne og selskapene selv.

Generell informasjon om den nye Android-operativsystemAllerede siden midten av mai står for den nyeste Android-versjon en offentlig beta-test tilgjengelig. Dette er for å sikre at de fleste feilene blir løst til den offisielle utgivelsen, og at millioner av Android-brukere kan arbeide med det nye systemet like etter installasjonen. Navnet på den nyeste versjonen er "Android O", som er versjonen 8.0. Veibeskrivelsen for Utvikling har vært tilgjengelig i over et år nå og kan bli sett på. Den endelige utgivelsen av den nyeste utgivelsen forventes å være i tredje kvartal i år. Deretter er oppdateringen automatisk tilgjengelig på de nyeste enhetene. Inntil da er det imidlertid mulig å laste ned den nyeste versjonen selv på Internett.

De viktigste nye funksjonene på et øyeblikkEn av de beste grunnene for brukere med en Android smarttelefon på den nye Android-operativsystem selvfølgelig ligger i de mange nye funksjonersom faktisk blir publisert med hver oppdatering. Uavhengig av enhetene, er det nye funksjoner og enda flere alternativer på hvordan den lille enheten kan bli en viktig følgesvenn og hjelper for hverdagen. Også i denne nye oppdateringen for Android-operativsystemet er det mange interessante innovasjoner og forbedringer som kan være interessante for brukere med en Android-smarttelefon. Her er de viktigste innovasjonene i en oversikt:

  • Varsler: Det er nå en Utvalg av appssom er populære Push-meldinger for nåværende meldinger sette, Nyheter, sport og mange andre områder prøver å få tak i lesernes oppmerksomhet. I den siste versjonen av Android-operativsystem Det bør være lettere for brukerne å takle denne nyhetsflommen. Utviklerne har vurdert en funksjon som tillater de forskjellige meldingene og Apps å dele seg i kategorier. Disse inkluderer nå lyder. Det forbedrer også funksjonen som peker på nye e-poster eller meldinger på WhatsApp. Så du bør ha et bedre perspektiv som bruker.
  • Bilde i bilde: En av de mest etterlengtede funksjonene er en som allerede finnes på Google TV. I fremtiden bør det være mulig å hente videoer og bilder på andre skjermer. For eksempel kan en video kjøre i øvre høyre hjørne. I tillegg vil det Google i fremtiden aktivere en bedre fargedybde i sine oppløsninger.
  • Batteri: En av de største irritasjonene for de fleste eiere av en Android smarttelefon selvfølgelig har det å gjøre med noen ganger svært korte kjøretider før enheten må kobles til igjen. Med en ny ledelse for energien og en funksjon som automatisk lukker applikasjoner i bakgrunnen, bør dette punktet for eksempel forbedres.
  • Lyd og grafikk: På disse områdene har vi også jobbet for å forbedre kvaliteten de siste månedene. Grafikk og lyder bør nå bli gjort mye bedre.


Disse er selvsagt bare de viktigste tilleggene til rekkevidden av funksjoner. Google har på Android aktivt jobber for å gjøre opplevelsen enda bedre for brukerne. Selvfølgelig, spesielt nye enheter med tilsvarende ytelse vil ha nytte av endringene, de tilsvarende alternativene er også interessante for Android-smarttelefonbrukere med en gammel enhet. Android-operativsystemet har en betydelig fordel, spesielt med den nye administrasjonen for lastetiden, og takler en av de mest alvorlige problemene for de fleste brukere av en smarttelefon.

Informasjon om utgivelsen av de forskjellige versjoneneSom navnet "Android O" Google er foreløpig fortsatt dekket, så langt som informasjonen angår. Navnet er ikke lagret ennå - men det kan antas at det er et annet godteri med bokstaven O i begynnelsen. Etter utgivelsen av offentlig beta, er det bare et spørsmål om tid før Google har løst problemene for en endelig utgave. Foreløpig forventer ekspertene eiere av en Android smarttelefon Forventer allerede en utgivelse om høsten. Men selvfølgelig er det fortsatt forskjellige datoer for forskjellige brukere smartphones må vurderes. Ikke alle produsenter vil bringe den nyeste versjonen direkte til markedet. Det gjenstår å vente noen måneder før det er klart når alle kan bruke det nye Android-operativsystemet for seg selv og hans smarttelefon. Men det betyr også at det er nok tid for bedrifter å begynne å lage sine egne Apps å tilpasse seg den nyeste versjonen av Android.

Tilpass apps for den nyeste versjonen av AndroidIkke bare for eierne av en Android smarttelefon En ny versjon er alltid forbundet med en viss spenning. Selvfølgelig handler dette også om at produsentene og utgivere av de forskjellige appene i Google Play butikk må være sikre på at brukerne fortsatt kan få tilgang til appene etter oppdateringen. Derfor er det viktig at du allerede nå, i betaen, behandler de ulike innovasjonene. Google har selvsagt også gjort noen endringer for utviklerne i miljøet og derfor må ulike prosesser tilpasses. Hvem har ikke allerede en god en Agency bør vurdere mulighetene for en oppdateringstjeneste for dette formålet. Ekspertene bak Programmering tilby at de har hele konseptet for det Oppdater og sørg for at appen fungerer på alle enheter, selv når den nye Android er utrullet. Til dette formål tilbys også en konsultasjon. Generelt er det verdt at du ser etter en profesjonell partner som er involvert i utviklingen rundt Apps bryr seg.

Utviklingen av apper ved hjelp av byråerLeter du etter de beste alternativene for din egen app er byråer og programmerer alltid den første kontakt, Dette er fordi her er nødvendig erfaring og kompetanse tilgjengelig for å få en ide til et vellykket prosjekt til slutt. Gitt den økte bruken i mobilapplikasjonsmarkedet, er dette den perfekte tiden å vurdere om du også vil investere i dette lukrative området selv. Søket etter den rette ideen er bare en hindring - til slutt handler det om riktig implementering av de tilsvarende ideene. Nøyaktig på dette punktet er Agency den rette kontakt for dine egne muligheter.

Den første kontakten er vanligvis fylt med diskusjoner om riktig konsept og spørsmålet om passende muligheter for implementering av ideene. Etterpå kommer det til diskusjonene om mulig inntekt og selvfølgelig også til slike detaljer som søket etter den passende plattformen. I dag handler det ikke bare om, på Android å være aktiv. også iOS bør alltid være en når du planlegger en vellykket app Rolle spille. Til slutt handler det om et tillitsfullt samarbeid og det felles målet at du er i den nyeste versjonen av Android eine vellykket app som kan imponere både Android-brukere og bedrifter.

Kommentarer
(Vennligst logg inn / registrer deg for å legge igjen en kommentar.)
Be om gratis innledende konsultasjon nå!