Webshop utvikling - det er det som betyr noe

Det Online Shop er hjertet av et selskap som tilbyr sine produkter eller tjenester på nettet. Det er andre handelskanaler enn dine egne WebshopMen dette gir uten tvil fordeler: The Omsetning og fortjeneste er bare høyere. Suksessen er imidlertid avhengig av to viktige ting: Nettbutikkutvikling og på Søkemotoroptimalisering av din egen butikk.

Første spørsmål før du lager en nettbutikkI begynnelsen er det et konsept. Dette inkluderer å svare på følgende spørsmål:

  • Hva skal selges? Vil sortimentet vokse senere?

  • Wie ist die målgruppen ut? Hvordan er hun ved hjelp av Suchmaschinenoptimierung å nå?

  • hvilken butikk system skal brukes?

  • Hvor kommer de fra? Waren?

  • Hvordan fungerer det frakt?

  • Er en lager nødvendig eller kan frakt bli organisert fra produsent / grossist?

  • Hvor mange Ansatt er for det Opererer butikken nødvendig?

  • Hvilken tallsystemer bør tilbys?

  • Hvem gir det nødvendige Produkt i butikken?Forstå nettbutikkutviklingenFørst og fremst bør det bemerkes at det har vært lang tid å bygge byggesett til din egen Online Shop Men ikke alle begavede forhandlere kan håndtere det ordentlig. De som ikke stoler på teknologien selv, bør heller søke hjelp fra et butikkbureau. For det andre, i utgangspunktet, bør det bemerkes at nesten alle Online Shop I dag kalles også mobil. den Nettbutikkutvikling må ta vare på det. Avgjørende for en god representasjon og findability av Butikker med mobile enheter er den såkalte Responsive webdesignder nettstedet - i dette tilfellet det Online Shop - gjenkjenner hvilken terminal den hentes fra. Den åpnes deretter tilpasset skjermen til a stasjonære PC-er eller til displayene til Tablett eller smarttelefon, Bare med best mulig design og en veldig brukervennlig håndtering kan en nettbutikk bli en suksess. Det ville være irriterende, hvis eieren hadde mye problemer med Suchmaschinenoptimierung Imidlertid konverterer de interesserte ikke til kjøpere på grunn av Butikk har bygget opp forvirrende eller har svakheter om bestillings- eller betalingsprosessen. De verste feilene er tvil om butikkens sikkerhet. I tillegg bør følgende faktorer vurderes:


  • Toppproblem på alle medier: For at brukerne alltid skal få det beste resultatet, uansett deres sluttutstyr, må en nettbutikk opprettes ved hjelp av Responsive webdesign optimal både på PC-skjermen så vel som på smarttelefon bli presentert. Dette inkluderer brukervennlighet. Minst registrerte brukere med egen kundekonto skal kunne handle komfortabelt med berørings knapper også mobil.

  • Layouts for hver utgavevariant: Den nyeste trenden foreslår to samtidige eksisterende oppsett for den stasjonære og den mobile versjonen. Det er det det gjør Nettbutikkutvikling I begynnelsen litt mer utførlig, men resultatet er mye bedre.

  • SEO for begge versjoner: For to forskjellige design må også forskjellige SEO opereres. Det kan være verdt å vurdere å fylle begge varianter med overflødig, men unikt innhold.

  • Farvel til kanal tenkning: Mange forhandlere ser fremdeles på Online Shop Som den ene, den stasjonære butikken (vanligvis flere butikker), men som den andre kanalen. Men den strenge separasjonen av Online og offline virksomhet er lenge ansett for gammel. I sannhet er begge områder befruktet, som forhandleren bør gjenkjenne og fremme gjennom passende aktiviteter. Han kan trekke oppmerksomhet til sine butikker online, der flygeblad refererer til hvert produkt som selges med referanse til sitt nettsted. Et problem her er prising: Kunder forventer vanligvis den samme prisen fra samme forhandler online og offline.Den rette butikkprogramvaren for nettbutikkenHvem a Shop byrå med Nettbutikkutvikling bestilt, er allerede ganske begynnende på mulighetene med hensyn til Shop programvare spisse. Hinten er berettiget, det er faktisk mange varianter. enn Shop programvare mange eksisterer Open Source-løsninger, som noen ganger også tilbys gratis i grunnversjonen. Noen spør en spirende handelsmann hvorfor han trenger et butikkbureau, men vær advart om denne feilen. De grunnleggende versjonene gjør vanligvis ikke mye. Selv om det sikkert kan selge noe, men konkurransen tilbyr vanligvis mer. For det andre er den grunnleggende versjonen så kompleks at mange forhandlere, som endelig er opptatt med sin daglige virksomhet, snart etter Shop byrå ringe. Open source-versjoner med betalte tilleggstjenester, som også inkluderer støtte, og kommersielle dual-lisensmodeller er vanlige. I sistnevnte er det gratis "Community Edition", der brukerne kan og skal hjelpe hverandre, samt en forhåndsbetalt "Enterprise Edition", noen ganger selv i flere, kraftigere og dyre stadier. Kostnaden for Shop programvare er irrelevante. Selv om dette kan høres presumptuous, bruker en Internett-bedrift mye mer ressurser, for eksempel mye arbeidskraft og tid, lageroppsett eller frakt fra grossister og / eller produsenter til kunden (nå vanlig praksis) Bygg kundesupport og ikke minst SEO. Disse ressursene koster mye mer penger enn det Shop programvare, Derfor bør alle som egentlig ikke passer i veveteknologi, fra starten være en rimelig programvare for spillet Butikk kjøp og dekorere butikken en Shop byrå igjen. Dette sparer ikke bare tid (penger) og nerver, men beskytter også mot ødeleggende avvik.

Hvilke butikk systemer er der?

Det er utallige programvareløsninger for en Online Shop, men absolutt ikke den ene, universelle og "beste" varianten. Hva en handelsmann velger avhenger av produktene som handles, størrelsen på virksomheten, salgsområdet (søkeordets flerspråkighet) og kravene til SEO. I tillegg må det tas hensyn til at operatøren er avhengig av en bevist programvare sett, hvis utvikleren ha en god, stabil markedsposisjon. Av de mange programvareleverandører for butikk system Igjen og igjen trekker noen selskaper seg fra markedet. Hvem har satt på programvaren deres, så endrer systemet, noe som er komplisert og dyrt, eller lever uten videre utvikling og støtte. Det er derfor fornuftig å stole på markedsleder. Programvaren kan være litt dyrere, men uten tilstrekkelige økonomiske ressurser kan det være Webshop ikke satt opp. Et hinder er utvilsomt at butikk grunnleggeren de enkelte systemene er vanskelige å dømme riktig. De svært lave modulære systemene har tydelige svakheter i form av skalerbarhet og tilpassbarhet, og brukervennligheten og frontendesignen forlater vanligvis mye å være ønsket. Anbefalt er åpen kildekode systemer som Shopware, Magento eller oksidDe er gratis i sin grunnleggende versjon, men det er ikke nok for en velfungerende virksomhet. Vi introduserer noen butikksystemer:


  • Magento: mye tysk og internasjonal Online Shop Installasjoner er basert på Magento. Løsningen er svært omfattende, tilbyr mye og krever kraftige servere. Det er en Open source programvare + dobbel lisensstrategi, Brukere kan registrere seg for Fellesskap eller Enterprise Edition bestemme.

  • Shopware: Dette systemet ble utviklet fra 2004 av den tyske butikkvaren AG, fra Schöppingen, på 17. Mai 2017 kom ut med den nyeste versjonen Shopware 5.2.24. Modular shop-systemet står som Åpen kildekode og også i Enterprise Edition tilgjengelig. Den kan funksjonelt forbedres med ekstra plugin-moduler og leveres med en åpen API som gjør det mulig å integrere systemer fra andre leverandører, inkludert betalingstjenester eller ERP-systemer (lagerstyring). Shopware er multishopfähig, forhandleren kan drive mange butikker innenfor en installasjon. Butikkvaren AG fortsetter å komme med innovasjoner. Så Shopware Connect tilbyr muligheten for kommunikasjon mellom grossister og nettbutikker som i et sosialt nettverk.

  • Oksid: OXID eSales AG har gratis samfunn samt betalt profesjonell og Enterprise oxide utgaver Med kraftige e-handel funksjoner som er like godt egnet for B2B og B2C forhandlere. Med en multi-klientarkitektur kan effektive grensesnitt og ulike tredjepartsmoduler, oksyd brukes til å drive en komfortabel tverrkanalstrategi. Den moderne oksidarkitekturen er preget av sin ypperlige ytelse og er modulært utvidbar.

  • Gambio GX3: Gambio-butikksystemet gikk ut Xt: Commerce Som et tysk butikksystem på den amerikanske programvaren osCommerce basert. Selv om Gambio er en åpen kildekode-programvare, men det er den gratis versjonen bare med tredjepartsleverandører, som da tar vare på (anbefales).Dette er bare fire eksempler på de utallige Online Shop Programvareløsninger, det er mange flere varianter. Systemene som er nevnt her, anses som bevist og anbefalt. Et viktig poeng er deres evne eller evne til å møte viktige SEO onpage kriterier. Den beste butikken bruker ingenting, hvis kundene ikke finner det på internett. Søkemotoroptimalisering må i alle tilfeller gjøres av butikkinnehaveren. Han vil innse dette gjennom tilknyttede lenker eller fremme av sine egne blogger. Hvis butikken er så veldig søkemotor vennlig i seg selv, kan dette anses å være veldig nyttig.

Konklusjon for utvikling av en nettbutikkHvem med en egen butikk Ønsker å tjene penger på nettet har mange detaljer å vurdere. Riktig programvare, riktig produktsortiment, kutt til målgruppen, sikkerhetsaspekter, betalingssystemer og SEO er noen av de relevante detaljene. Sist men ikke minst er det nødvendig med en viss oppstartskapital, en lav fem-sifret sum betraktes som hensiktsmessig.

Har du spørsmål om vårt blogginnlegg "Webshop Development - det avhenger" eller vil du at vi skal jobbe for deg?

Skriv oss eller ring!

Din kontakt:

Björn Groenewold

Tlf: 0491 960 999 00

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler For å vise Javascript må være aktivert!


Kommentarer
(Vennligst logg inn / registrer deg for å legge igjen en kommentar.)