Android 7.0 Nougat: De nye funksjonene på et øyeblikk

Vi ønsker en omfattende oversikt over Android 7.0-funksjoner gi og, hvis det er relevant, også sammenligninger marshmallow lede. I denne sammenheng diskuterer vi om funksjonene som er i den nye versjonen av Android har dukket opp.

Nougat i et nøtteskall

Den generelle følelsen av Android er siden Lollipop versjonAt Android OS har blitt mer stabil. Mindre funksjon flip flopping, med mindre problemer med ytelsen og et større fokus på detaljene. ved nougat det handler om Utvid funksjonalitet, forbedre eksisterende funksjoner og deres videre ekspansjon.

Som du vet, har marshmallow i stor grad beholdt det generelle utseendet på Lollipop. De har imidlertid implementert noen store nye funksjoner som Doze Mode, Fingeravtrykk API og de granulære tillatelsene. Følges et år senere nougat, Hjemmeskjermen og app skuffen design av marshmallow var på nougat opprettholdes. Nougat har lagt grunnlaget for hva som skal komme.

Det er noen nye visuelle funksjoner, med en redesignet innstillingsmeny og varslingsområdet. Men det er også svært forbedrede funksjoner og spennende bakgrunnsaktiviteter å se i Nougat.

Nougats tunge funksjoner

Denne delen er nesten helt viet Nougats multitasking og split-screen funksjonalitet, Det er trolig den største nyheten nougat og som med rette vil tiltrekke seg mest oppmerksomhet. Sannsynligvis forårsaker den mest forvirring. Så godt som Google dominerer ikke implementeringen av Multi-vindusmodus og andre multi-tasking funksjoner i Nougat. De er litt kompliserte i det nye Android-operativsystemet (android operativsystem, søkeord!) Og det er sannsynlig å være spørsmål.

Split-skjermmodus: Hvordan fungerer det

Nougat leverer endelig en Split-screen modus på Android-operativsystemet, en Funksjondet har alltid vært sett i mange utvidelser og tilpassede ROMer. Android Nougats innebygde versjon er på noen måter bedre enn det vi har sett før. Nå beskriver vi hvordan alt fungerer.

Det Delt skjerm virker både i høy og i landskap, hvor de to 'vinduene' bare er i portrett kan byttes. den app utviklere kan angi sin egen minimale apphøyde, men i liggende modus holder du deg til en 50 / 50 bred splitt, noe som gir mening.

Split-skjermmodusen kan aktiveres ved lenge å trykke på appoversikten / den siste App-knapp bli aktivert. Det kan også aktiveres ved å trykke på a App Preview-kort im App picker Trykk og dra til toppen av skjermen. Du kan til og med aktivere en bevegelseshandling, slik at funksjonen starter når du drar oversiktsknappen. Så langt, så mange alternativer.

Den første app vises i øvre vindu (eller til venstre hvis i liggende modus). Du kan da gjøre ditt andre app så vises automatisk. Alternativt, hvis App picker vises i sekundærvinduet, kan du trykke hjem til en app fra startskjermbildet.

Husk: den øverste app (eller venstre i liggende retning) er primær app, de andre app er sekundær og det er det som lett kan endres. Hvis du har det i tankene, vil du Multi-vindusmodus Start alltid med appen du er mindre sannsynlig å endre.

Hurtige bytteapplikasjoner er best

Den raske bryteren er i utgangspunktet bare mellom de to sistnevnte Apps, Det fungerer hele systemet, slik at du kan bytte raskt hvis du er i fullskjermapp er. Du kan også bruke den som et sekundært vindu i delt skjermmodus.

Dobbeltklikk på Appoversikt-knappen og bytt mellom de to siste appene i sekundærvinduet. (Det samme fungerer med Full-screen appshvis du ikke er im Split-screen modus vist).

Tilstedeværelsen av quick switch-handlingen er kanskje vår favoritt nougat-funksjon. Toggle-handlingen betyr at du har tre oppgaver i Multi-vindusmodus kan utføre. For eksempel kan du se en YouTube-video i toppvinduet og bytte mellom to sosiale strømmer nederst. Eller du kan skrive en e-post i toppseksjonen, samtidig som du kan bytte mellom en notisbok og en nettside i bunnvinduet. Det er faktisk ganske kjempebra.

Arbeider med delt skjermmodus

Snakker om å skrive, Multi-vindusmodus er ganske smart når det gjelder tastaturet. Hvis du har to like store vinduer og trenger å skrive inn noe (for eksempel en URL eller et søkeord), blir vinduene automatisk skalert. Dette vil registrere tastaturet og deretter automatisk rescale det når tastaturet er slått av igjen. Du kan også dra og slippe teksten mellom de to vinduene, men det fungerer ikke med alle app.

Forlater Split-screen modus er også veldig intuitivt. Du drar bare den svarte deleren helt opp for å se hele skjermen med appen på bunnen. Alternativt kan du skyve deleren helt ned for å se appen på toppen. Du kan redown the App Oversikt knappen trykk og din primære app vises fullskjerm.

Hvis du er den Hjem-knappen Trykk mens du er i Split-screen modus er, trykk på appene dine fra skjermen. Du vil alltid vite at du er den ene Split-screen modus aktivert fordi statuslinjen er fargen til primær app og oppsummeringsknappen endres til et skjermikon. Dobbeltklikk på "Oversikt" -knappen vil returnere deg til din nåværende Delt skjerm oppsett tilbake igjen. Hvis du trykker på symbolet en gang, ta med deg primær app tilbake og erstatt sekundær app av App picker.

Når skjermmodusen blir merkelig

En siste kommentar også Multi-vindusmodus kan gi deg en ide om hvor bra, men noe rart, denne nougat funksjon er. Når du åpner en fane Chrome i split-screen-modus, trykke på overløp knappen tilbyr et nytt alternativ som heter 'Flytt til andre vinduet' som vil åpne en ny fane i Chrome i den andre delt skjerm vindu - dette er veldig bra.

Men avhengig av størrelsen på de to Windows-skjermbildene dine, åpner du flippvisningen enten vertikalt eller horisontalt. Det er sannsynligvis fornuftig, men det er definitivt rart. Systemet kan ikke håndtere teksten konsekvent med alle applikasjoner ved å bruke dra og slipp og ikke alle Apps støtte Split-screen modus, Dette viser at denne funksjonen er for Android-smarttelefoner fortsatt ikke helt utarbeidet.

Google har også noen gjenværende endringsproblemer med størrelsen på størrelsen på skjermbildet. Nå blir skriftstørrelsen og bredden endret, avhengig av hvor stort hvert vindu er. Det er greit. Men hvis for eksempel Gmail først åpnes, etterfulgt av Google Play, så vær del av Play Store-søkefeltet separert.

Endre størrelse på vinduet løser denne visuelle lidelse, men det er en feil som ikke må være til stede i den endelige versjonen, spesielt etter måneder og måneder utvikleren forhåndsvisning.

Nougat er bedre

Ikke alt i nougat er så fortæret. Noen funksjoner er enkle, enkle og intuitive. Fra den nye funksjonen legger tilleggene til nougat mange ting bedre enn forgjengeren sin.

Meldingene er omformet, samlet og kan besvares raskt.

Området for varslene på nougat har fått en liten foryngelse. Du får mer informasjon i mindre bortkastet plass, som også burde være ett varsel. På samme måte er samlemeldinger og hurtigresponsen så åpenbare og så nyttige at det er overraskende at de ikke har dukket opp så langt.

Det er i utgangspunktet tre visninger om nougatvarsler: det superkompakte i låseskjermvisningen, varselet med litt mer info i skyggevisningen og den avanserte visningen med funksjonen "hurtige handlinger". Du kan velge disse "hurtige handlingene" ved å dra et varsel eller ved å trykke på den øverste delen av varselet selv. En rask handling er nougats sexy ny Quick Reply-funksjon og andre lignende funksjoner.

Rask svar er rett og slett den måten å svare på en melding direkte fra skjermbildet for annonsvarsling uten å åpne appen helt. Det er en fantastisk funksjon og en som vil gi deg mye tid og endeløs app spare penger vil bli lagret.

Men de raske handlingene går utover å svare: du kan dele, slette og arkivere direkte fra et varsel. Gjør disse handlingene nougats Meldingsområde for en mye mer aktiv og responsiv plassering. Ikke alt Apps støtter denne funksjonaliteten.

Prioritering av varsler

Du kan fortsatt skyve på varsler og Android Angi hvor mye informasjon om varsler du vil vises på låseskjermbildet i varslingsområdet. Du kan også trykke et varsel litt lenger for å få tilgang til prioritetsinnstillingene. Du kan også flytte den til side for et øyeblikk for å trykke på tannhjulikonet og få tilgang til alternativene dine.

Valgene er enkle: Vis meldinger stille; blokkere alle meldinger; eller vis ingenting stille og blokker ingenting.
Flere meldinger fra det samme app er nå bundet sammen. Dette sparer mer plass og lar deg fjerne dem eller utvide dem til individuelle visninger.

Hurtiginnstillinger som kan tilpasses

De raske innstillingene i nougat ble også oppdatert. Du vil nå alltid ha fem praktiske veksler for dine varsler. Du kan redigere rekkefølgen på denne listen for å sikre at bare de viktigste koblingene eksisterer.

Doze mote å gå

Det slumre-modus har nå blitt redigert slik at enhet Går inn i Dozo-mote, ikke bare når det pause en stund, selv når den er på farten. Skjermen må være av for å kunne nyte de ulike nivåene av Doze når telefonen ikke er i bruk. Det er litt tidlig å dømme hvor mye bedre Doze i Nougat er, men den forbedrede funksjonaliteten alene er allerede verdsatt.

Flerspråklig støtte

Med nougat Du kan nå gjøre flere lokale så vel som en Primær og sekundær språk pels das Android smarttelefon juster og bytt mellom dem. Åpenbart er det en stor funksjon for tospråklige Android-brukere og hyppige reisende.

Hvis du legger til en enkel DPI-veksler til skjerminnstillingene, får du full kontroll over hvor mye informasjon som vises på skjermen.
Dette er en annen enkel, men flott funksjon som pleide å kreve redigering av systemfilen. Denne nye funksjonen vil fungere ekstra praktisk på store skjermer og tabletter.

Nougat er raskere

Android operativsystem Nougat Det handler ikke bare om å gjøre ting bedre eller mer komplekst. Det har vært mye arbeid i akselerasjonen av Android-smarttelefoner satt. Et stort prosjekt du kan se hele Google. Fra Chrome-optimalisering og akselererte mobilsider til Google Fiber og Wing Drone Delivery Project.

Nye menyinnstillinger

Die Menyinnstillinger var i Android 7.0 omstrukturert. De to primære endringene er hamburgermenyen til venstre og høykvalitetsinformasjon under hvert avsnitt av innstillingene. Du vil være veldig kjent med den første innovasjonen: Det er den samme mekanismen du brukte for å få tilgang til Google Nå og navigasjonsskuffen i mange Google Apps.

"Vennligst ikke forstyrr"

Ikke forstyrr var en av de mest kompliserte implementeringer av alle Android-funksjoner, Det kan virkelig spare deg mye tid og krefter hvis du ikke vil bli avbrutt eller forstyrret.

Med innstillingen Ikke forstyrr, kan du nå velge Total stil, Kun alarmer og Prioriteter. Du kan angi prioritetsmodus unntak for å aktivere spesifikke meldinger. Du kan bare aktivere modusen "ikke forstyrr" for en bestemt tidsperiode eller på ubestemt tid. Automatiske regler for helgen, kveldene eller arbeidstiden kan opprettes. Også, visuelle forstyrrelser som LED-varsler eller popup-vinduer på skjermen kan stilles inn.

Dato Saver

Data Saver lar deg i utgangspunktet få tilgang til Internett for Bakgrunn Apps nekte. Det gir deg også en god påminnelse om toppen av innstillingsmenyen når data sparer er aktivert.

Kommentarer
(Vennligst logg inn / registrer deg for å legge igjen en kommentar.)