Avvisning av apper fra byggesett

Ingen sjanse for modulære apps på Apple
Tidligere kunne bedrifter som ikke hadde nok budsjett til å utvikle sin egen app-applikasjon, bygge iOS-apper med en appbygger. Disse iOS-appene blir ikke lenger tillatt i App Store under Apples nye retningslinjer. For spesielt små og mellomstore bedrifter betyr det at modulære apper ikke lenger er en attraktiv løsning. Som mer og mer eksisterende Apps bør fjernes fra App Store og blokkert, bør bedrifter bruke deres App Solutions Sjekk nøye og revidere om nødvendig.
I dagens Apple utvikler retningslinjer er notert under punkt 4.2.6 at programmene etter mal eller Appgenereringstjenester opprettet er ikke lenger tillatt. Dette nye direktivet har massiv innvirkning spesielt for små og mellomstore bedrifter og deres eksisterende apper.

Skadebegrensning for egne apperFor bedrifter som for tiden har et program i iOS App Store Skadekontroll er topp prioritet når du utvikler et app-sett. Derfor bør ikke vente til Apple låser programmet, men ser etter måter å fikse problemet på. Det gir mye mening med en programmering selskap eller en App utvikler å kontakte og å diskutere de videre mulighetene som er basert på din egen situasjon. Så utvikleren kan bedst estimere om og av hva som måler seg selv selskaper App fortsett inn App Store kan bli. Fordi for nye eller eksisterende brukere, ville det være veldig ubehagelig hvis programmet er plutselig låst og ikke kan lastes ned.

Companion leverandører i forpliktelsenFør utvikling ens egen App-løsning Det er fornuftig å kontakte byggesettleverandøren. Her kan du diskutere hvordan dine egne data og innhold kan overføres fra det modulære prinsippet til en annen programløsning. Siden den modulære tjenesten ikke kan brukes i dette skjemaet, bør eksisterende tilbydere være interessert i en løsning for sine egne kunder. Derfor bør du definitivt kontakte igjen og sjekke brukeravtalen med de relevante klausulene, hva som skjer her i tilfelle endring av retningslinjene fra Apple. Kanskje du kan få tilbake en del av brukeravgiftene til kit-tjenesten og i videreutviklingen av selskaper App investere.

Utvikle dine egne appprogrammerÅ være permanent i iOS-app Fra nå av vil å ha Store med en programløsning kun hjelpe deg med å utvikle dine egne løsninger. Selv om dette er på den ene siden dyrere enn før, men har fordelen at selskaper App ikke lett å bli låst av Apple. Samarbeid med en app utviklere kan også bidra til å bygge videre på eksisterende innhold og funksjoner og å utvikle dem på en meningsfull måte.
Mindre selskaper med tilsvarende krav kan spesielt komme sammen for å utvikle en programmeringsløsning som bare vil bli tilpasset i detaljer. Dermed kan utviklerskostnader bli lagret, og det er fortsatt mulig for små og mellomstore bedrifter, en egen App-løsning tilbudet.

Timen til apputviklereMen bare for utvikleren er de nye retningslinjene fra Apple gode nyheter, Fordi det øker antall henvendelser og programmeringsbedrifter kan nå jobbe med å lage billigere standardløsninger tilgjengelig for et bredere marked. På denne måten kan man lage kostnadsfrie løsninger som er tilpasset behovene til de enkelte selskapene, uten å følge det tidligere modulære prinsippet. Dermed brukes ressursene effektivt, og også i tilfelle endringer av Apple, er programmene ikke truet av blokkering.

Fremtiden ligger i ens egen utviklingFor små og mellomstore bedrifter skal fremtiden for mobile applikasjoner fokusere på originalitet, Det er fornuftig å bruke ressursene spesielt for utvikling av nye formater. En egenutvikling av din egen programmeringsløsning kan også være fornuftig. Ved første øyekast var det økonomisk bedre å designe en smarttelefonapp med et sett. Siden denne prosedyren ikke er et alternativ i implementeringen, er din egen kreativitet i etterspørsel. Alle som stoler på utviklingen av egne programmer, er på den sikre siden og kan vedvare permanent i iOS App Store.

Finn alternativer til firmaets appHvis budsjettet ikke tillater sin egen programmeringsløsning, kan et selskap spørre seg selv om det fortsatt trenger en mobilapp i det hele tatt. Hvis et nettsted er i Responsive Design er til stede, kan noen funksjoner fra den forrige mobilapplikasjonen vises der. Så det kan være mulig å bestemme seg helt mot en smartphone-app. Har brukerne virkelig behov for det så langt? Gjør smarttelefonprogrammet så mye fornuftig at de er høye utviklingskostnader rettferdiggjør? Hvis dette ikke er tilfelle, kan en beslutning mot det sikkert lønne seg. For små bedrifter kan det være verdt å være aktiv i sosiale nettverk og å tiltrekke sine egne brukere med attraktivt innhold. Gjennom representasjon i sosiale nettverk har du også målgruppen på smarttelefonen, uten å måtte programmere din egen applikasjon.

Innholdsarkitektur som en strategisk løsningMålrettet innholdsmarkedsføring kan hjelpe små bedrifter og oppstartere spesielt for å distribuere sine produkter og tjenester på nettet. Fordi du ikke har noen programmeringskunnskaper Trenger, egen markedsføring og kan Social Media Department sørg for at ditt eget innhold ender på smarttelefonen. Bruken av de fleste sosiale nettverk er i utgangspunktet gratis. Her er noen gebyrer for målrettet levering av annonser lagt til, slik at ditt eget innhold kan distribueres enda bedre. Men dette er også mulig på et lite budsjett, og dermed sikre et bedre utvalg. Gjennom målrettet nettverk i sosiale nettverk kan bedrifter komme i bedre kontakt med sine kunder enn det ofte er tilfelle i firmaprogrammer. Så du kan bygge kundeloyalitet og samtidig klart spare på budsjettet.

Bruk applås som en tanke for din egen digitale strategiTil slutt kan det sies at den nåværende situasjonen med app suspensjoner bør gjøre Apple berørte selskaper tenke. Det bør være klart at fortsatt bruk av et modulært prinsipp ikke lenger kan være en løsning. Hvis en slik programmeringsløsning har blitt brukt, må selskapene nå lete etter en aktiv løsning på problemet. Dette kan enten bety at en tilsvarende applikasjon kan gjenopprettes fra eksisterende innhold og videreutvikles. Eller en helt ny applikasjon blir utviklet, som utvikles fra grunnen opp teknologisk.

En annen tenkelig retning er å helt forlate utviklingen av en app-applikasjon. Dette kan bety at bedrifter gjør deres nettsteder tilgjengelige for smarttelefoner så lydhør design at de kan bruke alle relevante funksjoner i eksisterende app-applikasjoner. Eller det viser seg at kunder og brukere kan takle betydelig færre funksjoner enn tidligere antatt.
En digital strategi som kan implementeres med noe budsjett, kan være mer fokusert på Innholdsarkitektur og historiefortelling å fokusere på sosiale nettverk. Her kan bedrifter skape relevant innhold for sine målgrupper og dermed komme i direkte kontakt. Dette gjør det mulig å komme direkte inn i sosiale apper på brukerens smarttelefoner uten ekstra programmeringskostnader og å generere så mange relevante berøringspunkter. I beste fall vil Apples appblokkering føre til at selskaper enten lager egne kreative mobilappløsninger eller kritiserer spørsmålet om hver bedrift faktisk trenger sin egen mobilapp. Hvis du ikke utvikler et program som er underlagt retningslinjer for et amerikansk selskap, kan du bruke budsjettet til andre, mer meningsfulle kommunikasjonsforanstaltninger i nettverket.
Spesielt kan det eget utvalg i kontakt med kundene i sosiale nettverk lett økes selv med et lite budsjett. Så du kan kommunisere direkte med kunder og potensielle kunder uten å måtte stole på fordelene til en annen leverandør.

Kommentarer
(Vennligst logg inn / registrer deg for å legge igjen en kommentar.)