Kenyataan Privasi

Kenyataan privasi ini menerangkan sifat, skop dan tujuan pemprosesan data peribadi (kemudian daripada ini disebut "data") dalam rizab kita dan laman yang berkaitan Web, ciri-ciri dan kandungan dan kehadiran dalam talian luaran, seperti profil media sosial kita dengan di bawah ( secara kolektif dirujuk sebagai "tawaran dalam talian"). Berkenaan dengan istilah yang digunakan, seperti "pemprosesan" atau "bertanggungjawab", kami merujuk kepada definisi dalam Art. 4 Peraturan Perlindungan Data Am (GDPR).

bertanggungjawab

Groenewold - media baru eK
Great Roßbergstraße 3a
26789 Leer
E-mail: Ini alamat e-mail ini dilindungi dari Spambot! Mesti diaktifkan untuk memaparkan JavaScript!
Pengarah Urusan / Pemilik: Björn Groenewold
Pautan ke jejak: https://groenewold-newmedia.de/impressum
Hubungi Pegawai Perlindungan Data / r: Ini alamat e-mail ini dilindungi dari Spambot! Mesti diaktifkan untuk memaparkan JavaScript!

Jenis data yang diproses:

- Data inventori (misalnya, nama, alamat).
- Butiran hubungan (mis., E-mel, nombor telefon).
- Data kandungan (misalnya, input teks, gambar, video).
- Data penggunaan (misalnya, laman web yang dikunjungi, minat kandungan, masa akses).
- Data meta / komunikasi (contohnya, maklumat peranti, alamat IP).

Kategori orang yang terlibat

Pelawat dan pengguna tawaran dalam talian (selepas ini kita merujuk kepada orang yang terlibat sebagai "pengguna").

Tujuan pemprosesan

- Pemberian tawaran dalam talian, fungsinya dan kandungannya.
- Menjawab permintaan kenalan dan berkomunikasi dengan pengguna.
- Langkah keselamatan.
- Mencapai Pengukuran / Pemasaran

Terma digunakan

"Data peribadi" bermaksud apa-apa maklumat yang berhubungan dengan orang asli yang dikenal pasti atau dikenal pasti (selepas ini "subjek data"); orang asli dianggap sebagai boleh dikenalpasti, yang boleh dikenalpasti secara langsung atau tidak langsung, khususnya dengan cara penyerahan kepada pengenal seperti nama, nombor pengenalan, kepada data lokasi, kepada pengenal dalam talian (misalnya cookie) atau kepada satu atau lebih ciri khas, adalah ungkapan identiti fizikal, fisiologi, genetik, mental, ekonomi, budaya atau sosial orang asli ini.

"Pemprosesan" bermaksud sebarang proses yang dilakukan dengan atau tanpa bantuan prosedur automatik, atau sebarang proses yang berkaitan dengan data peribadi. Istilah ini meliputi pelbagai dan meliputi hampir setiap pengendalian data.

"Nama samaran" pemprosesan data peribadi dengan cara yang data peribadi tidak lagi boleh diberikan kepada subjek tertentu tanpa bantuan maklumat tambahan, menyediakan maklumat tambahan ini disimpan secara berasingan dan langkah-langkah teknikal dan organisasi yang berada di tempat untuk memastikan bahawa data peribadi tidak diberikan kepada orang asli yang dikenal pasti atau dikenali.

"Profiling" bermaksud apa-apa jenis pemprosesan automatik data peribadi yang melibatkan penggunaan data peribadi sedemikian untuk menilai aspek peribadi tertentu yang berkaitan dengan orang asli, khususnya aspek yang berkaitan dengan prestasi kerja, keadaan ekonomi, kesihatan, peribadi Untuk menganalisis atau meramalkan keutamaan, minat, kebolehpercayaan, tingkah laku, keberadaan, atau penempatan semula orang semulajadi itu.

'Orang yang bertanggungjawab' bermaksud orang asli atau undang-undang, pihak berkuasa awam, badan atau badan yang bersendirian atau bersama dengan orang lain, memutuskan tujuan dan cara memproses data peribadi.

"Pemproses" bermaksud orang asli atau undang-undang, pihak berkuasa awam, badan atau badan yang memproses data peribadi bagi pihak pengawal.

Pangkalan undang-undang yang berkaitan

Selaras dengan Art 13 DSGVO kami memaklumkan kepada anda tentang asas undang-undang pemprosesan data kami. Kecuali asas undang-undang dalam perisytiharan perlindungan data disebutkan, perkara berikut berlaku: Dasar perundangan untuk memperoleh persetujuan adalah Art 6 para 1 lit. dan 7 DSGVO Art., asas undang-undang untuk pemprosesan untuk memenuhi prestasi dan pelaksanaan aktiviti-aktiviti kontrak kami dan pertanyaan menjawab adalah jenis. 6 para. 1 lit. b DSGVO, asas hukum untuk diproses untuk memenuhi kewajiban hukum kami adalah Art 6 para 1 lit. c DSGVO, dan asas undang-undang untuk diproses untuk perlindungan kepentingan sah kami ialah Art 6 para 1 lit. f DSGVO. Sekiranya kepentingan utama subjek data atau mana-mana orang asli lain memerlukan pemprosesan data peribadi, Art 6 para 1 lit. d DSGVO sebagai asas undang-undang.

langkah-langkah keselamatan

Kita bertemu menurut Art. 32 DSGVO teknikal dalam pertimbangan seni terdahulu, kos pelaksanaan dan sifat, skop, keadaan dan tujuan pemprosesan dan kebarangkalian yang berbeza kejadian dan keterukan risiko kepada hak dan kebebasan orang asli, sesuai dan langkah-langkah organisasi untuk memastikan tahap perlindungan yang sesuai dengan risiko.

Langkah-langkah termasuk, khususnya memastikan kerahsiaan, integriti dan ketersediaan data dengan mengawal akses fizikal kepada data, serta akses, input, pendedahan, ketersediaan dan pemotongan mereka. Di samping itu, kami telah mewujudkan prosedur untuk memastikan keseronokan hak subjek data, pemadaman data dan tindak balas kepada kompromi data. Selain itu, kami menganggap perlindungan data peribadi yang sudah ada dalam pembangunan, atau pemilihan perkakasan, perisian dan prosedur, mengikut prinsip perlindungan data oleh reka bentuk teknologi dan tetapan lalai yang mesra privasi (Perkara 25 DSGVO).

Kerjasama dengan pemproses dan pihak ketiga

Melainkan kita (pemproses perintah atau pihak ketiga) mendedahkan sebagai sebahagian daripada data pemprosesan kami kepada pihak lain, mereka hantar ke ini atau pun memberi mereka akses kepada data, ini dilakukan hanya atas dasar permit sah (misalnya, semasa pemindahan data kepada pihak ketiga, sebagaimana yang dikehendaki perkhidmatan pembayaran, acc. Art. 6 para. surat 1 b DSGVO untuk memenuhi kontrak), anda bersetuju untuk obligasi undang-undang menyediakan atau berdasarkan kepentingan sah kami (contohnya, semasa menggunakan Penyelia, web hosting, dan lain-lain).

Jika kami memberi komisi pihak ketiga untuk memproses data berdasarkan kontrak kontrak pemprosesan yang dipanggil, ini dilakukan berdasarkan Art. 28 DSGVO.

Perpindahan ke negara ketiga

Sekiranya kami memproses data di negara ketiga (iaitu di luar Kesatuan Eropah (EU) atau Kawasan Ekonomi Eropah (EEA)) atau dalam konteks penggunaan perkhidmatan pihak ketiga atau pendedahan atau penghantaran data kepada pihak ketiga, ini hanya akan dilakukan jika ia adalah untuk memenuhi obligasi kontrak (pra) kami, atas dasar persetujuan anda, atas dasar kewajiban hukum atau atas dasar kepentingan sah kami. Tertakluk kepada kebenaran perundangan atau kontrak, kami memproses atau mempunyai data yang diproses di negara ketiga hanya dengan kehadiran syarat-syarat khusus Art. 44 et seq. DSGVO. Iaitu, pemprosesan dijalankan, sebagai contoh, atas dasar perlindungan tertentu, kerana dapatan yang diiktiraf secara rasmi daripada tahap yang sesuai EU perlindungan data (contohnya untuk Amerika Syarikat melalui "Privasi Shield") atau amalan obligasi kontrak khas diiktiraf secara rasmi (yang dipanggil "fasal kontrak standard").

Hak subjek data

Anda mempunyai hak untuk meminta pengesahan sama ada data yang sedang dipersoalkan sedang diproses dan untuk maklumat mengenai data ini serta untuk maklumat lanjut dan salinan data yang sesuai dengan Art. 15 DSGVO.

Anda mempunyai sewajarnya. Art 16 DSGVO hak untuk menuntut penyempurnaan data mengenai anda atau pembetulan data yang salah mengenai anda.

Sesuai dengan Art 17 DSGVO, mereka berhak untuk menuntut agar data berkaitan dihapuskan tanpa berlengah, atau, secara alternatif, memerlukan sekatan ke atas pemprosesan data mengikut Art. 18 DSGVO.

Anda mempunyai hak untuk menuntut bahawa data yang berhubungan dengan anda yang diberikan kepada kami diperolehi mengikut Art. 20 DSGVO dan meminta penghantaran mereka kepada orang lain yang bertanggungjawab.

Anda mempunyai permata. Art 77 DSGVO hak mengajukan aduan dengan pihak berkuasa penyeliaan yang kompeten.

Hak pengeluaran

Anda mempunyai hak untuk bersetuju menurut. Art 7 para 3 DSGVO berkuat kuasa untuk masa depan

hak untuk

Anda boleh membantah pada bila-bila masa untuk memproses data anda mengikut Art. 21 DSGVO pada bila-bila masa. Bantahan boleh dibuat khusus untuk memproses untuk tujuan pemasaran langsung.

Cookies dan hak untuk membantah mel terus

"Cookies" adalah fail kecil yang disimpan di komputer pengguna. Maklumat yang berbeza boleh disimpan di dalam kuki. Kuki berfungsi terutamanya untuk menyimpan maklumat mengenai pengguna (atau peranti di mana kuki disimpan) semasa atau selepas lawatannya ke tawaran dalam talian. Kuki sementara, atau "kuki sesi" atau "kuki sementara", adalah kuki yang dipadam selepas pengguna meninggalkan perkhidmatan dalam talian dan menutup penyemak imbasnya. Dalam kuki seperti itu, contohnya, kandungan kereta belanja di kedai dalam talian atau status log masuk boleh disimpan. "Berterusan" atau "berterusan" merujuk kepada kuki yang disimpan walaupun selepas penyemak imbas ditutup. Sebagai contoh, status log masuk boleh disimpan jika pengguna melawat mereka selepas beberapa hari. Begitu juga, dalam cookie semacam kepentingan pengguna boleh disimpan, yang digunakan untuk pengukuran jarak atau tujuan pemasaran. "Kuki pihak ketiga" merujuk kepada kuki yang ditawarkan oleh pembekal selain daripada orang yang bertanggungjawab untuk menawarkan tawaran dalam talian (sebaliknya, jika hanya kuki mereka dipanggil "kuki pihak pertama").

Kami boleh menggunakan kuki sementara dan kekal dan menjelaskannya dalam konteks dasar privasi kami.

Jika pengguna tidak mahu kuki yang disimpan di mesin mereka, mereka akan diminta untuk melumpuhkan pilihan dalam tetapan sistem penyemak imbas mereka. Kuki yang disimpan boleh dipadamkan dalam tetapan sistem penyemak imbas. Pengecualian cookies boleh menyebabkan sekatan fungsi tawaran dalam talian ini.

Satu percanggahan umum terhadap penggunaan cookies yang digunakan untuk tujuan pemasaran dalam talian boleh dalam pelbagai perkhidmatan, terutamanya dalam hal pengesanan, di sisi AS http://www.aboutads.info/choices/ atau sebelah EU http://www.youronlinechoices.com/ dijelaskan. Selain itu, penyimpanan kuki boleh dicapai dengan menukarnya dalam tetapan penyemak imbas. Sila ambil perhatian bahawa tidak semua ciri tawaran dalam talian ini boleh digunakan.

Pemadaman data

Data yang diproses oleh kami akan dipadam atau disekat mengikut Art. 17 dan 18 DSGVO. Kecuali dinyatakan secara terperinci dalam pernyataan privasi ini, data yang disimpan oleh kami akan dihapuskan sebaik sahaja ia tidak lagi diperlukan untuk tujuan yang mereka inginkan dan pemadaman itu tidak bercanggah dengan apa-apa keperluan storan statutori. Kecuali data dipadam kerana diperlukan untuk tujuan lain dan yang dibenarkan secara sah, pemprosesannya akan dibatasi. Ini bermakna data disekat dan tidak diproses untuk tujuan lain. Ini berlaku, sebagai contoh, kepada data yang mesti disimpan untuk tujuan komersial atau cukai.

Selepas keperluan undang-undang di Jerman, simpanan terutamanya untuk 10 tahun 147 AO, 1 perenggan mengikut §§ 257 para .. 1 no. 1 dan 4, para. 4 HGB (buku, rekod, laporan pengurusan, dokumen perakaunan, buku-buku perakaunan, relevan bagi cukai dokumen, dan lain-lain) dan 6 tahun mengikut § 257 para. 1 no. 2 dan 3, para. 4 HGB (huruf komersial).

Menurut peraturan-peraturan undang-undang di Austria menyimpan tertentu 7 J mengikut § 132 para. 1 BAO (dokumen perakaunan, resit / invois, akaun, baucar, dokumen perniagaan, penyata pendapatan dan perbelanjaan, dan lain-lain), untuk 22 tahun berkaitan dengan tanah dan untuk 10 tahun untuk dokumen yang berhubungan dengan perkhidmatan elektronik yang disediakan, telekomunikasi, perkhidmatan radio dan televisyen yang diberikan kepada bukan usahawan di negara-negara anggota EU dan untuk mini kedai sehenti dituntut (MOSS).

Pemprosesan berkaitan perniagaan

Di samping itu, kami memproses
- Data kontrak (contohnya, perkara perkara, istilah, kategori pelanggan).
- Data pembayaran (misalnya butiran bank, sejarah pembayaran)
oleh pelanggan, prospek dan rakan perniagaan kami untuk tujuan menyediakan perkhidmatan kontrak, perkhidmatan dan penjagaan pelanggan, pemasaran, pengiklanan dan penyelidikan pasaran.

perkhidmatan agensi

Kami memproses data pelanggan kami sebagai sebahagian daripada pekerja kontrak kami termasuk nasihat konsep dan strategik, perancangan kempen, perisian dan pembangunan reka bentuk / perundingan atau penjagaan, pelaksanaan kempen dan proses / pengendalian, pentadbiran pelayan, analisis data / perkhidmatan perundingan dan perkhidmatan latihan.

Di sini kita memproses data inventori (contohnya, data pelanggan, seperti nama atau alamat), maklumat hubungan (contohnya, e-mel, nombor telefon), data kandungan (contohnya, entri teks, gambar, video), data kontrak (contohnya, kontrak, matang), data pembayaran (contohnya, maklumat bank, sejarah pembayaran), penggunaan dan metadata (contohnya sebagai sebahagian daripada penilaian dan prestasi pengukuran aktiviti pemasaran). Pada prinsipnya, kami tidak memproses kategori data peribadi khas, kecuali ini adalah komponen pemprosesan yang ditauliahkan. Mereka yang terjejas pelanggan, bakal pelanggan dan pelanggan mereka, pengguna, pengunjung laman web atau pekerja dan pihak ketiga milik. Tujuan pemprosesan adalah penyediaan perkhidmatan kontrak, bil dan perkhidmatan pelanggan kami. Dasar hukum hasil pemprosesan dari Art 6 para 1 lit. b DSGVO (perkhidmatan kontrak), Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO (analisis, statistik, pengoptimuman, langkah keselamatan). Kami memproses data yang perlu untuk menubuhkan dan memenuhi pekerja kontrak dan titik kepada keperluan untuk petunjuk mereka. Pendedahan kepada pihak luar hanya akan dibuat jika diperlukan oleh pesanan. Apabila memproses barangan yang dibekalkan kepada kita dalam konteks data pekerjaan, kita bertindak mengikut arahan pelanggan dan keperluan undang-undang permata pemprosesan kerja. Art 28 DSGVO dan memproses data untuk tujuan lain daripada perintah itu.

Kami memadam data selepas tamatnya jaminan undang-undang dan kewajipan setanding. keperluan menjaga data diperiksa setiap tiga tahun; dalam hal kewajipan undang-undang arkib penghapusan (6 HGB, J 257, permata. § 1 AO 10 J, permata. § 147 Abs. 1 para.) dilaksanakan selepas tamat tempoh. Bagi data yang telah dinyatakan kepada kami dalam perjalanan kontrak, kami akan memadam data seperti yang dikehendaki oleh kontrak itu, pada dasarnya selepas akhir kerja.

Perkhidmatan berkontrak

Kami memproses data rakan kongsi kontrak dan pihak-pihak yang berkepentingan serta klien, pelanggan, pelanggan, pelanggan atau rakan lain yang berkontrak (disebut secara seragam sebagai "rakan kongsi kontrak") mengikut Art. 6 para 1 lit. b. DSGVO untuk menyediakan anda dengan perkhidmatan kontraktual atau pra-kontrak. Data yang diproses, sifat, skop dan tujuan dan keperluan pemprosesan mereka ditentukan oleh hubungan kontrak yang mendasari.

Antara data yang diproses, data induk rakan kongsi kami kontrak (contohnya, nama dan alamat), maklumat hubungan (contohnya alamat e-mel dan nombor telefon) dan data kontrak (contohnya, perkhidmatan yang tidak digunakan, syarat-syarat kontrak, komunikasi kontrak, nama orang kenalan) dan data pembayaran tergolong (contohnya, akaun bank, sejarah pembayaran).

Pada dasarnya, kami tidak memproses kategori data peribadi khusus, melainkan mereka adalah sebahagian daripada pemprosesan yang ditauliahkan atau kontrak.

Kami memproses data yang diperlukan untuk penubuhan dan pemenuhan perkhidmatan kontraktual dan menunjukkan keperluan maklumat mereka, jika ini tidak jelas bagi rakan-rakan kontrak. Pendedahan kepada orang luar atau syarikat hanya akan dibuat jika diperlukan oleh kontrak. Apabila memproses data yang diberikan kepada kami dalam skop pesanan, kami bertindak mengikut arahan klien dan keperluan undang-undang.

Sebagai sebahagian daripada penggunaan perkhidmatan dalam talian kami, kami boleh menyimpan alamat IP dan masa tindakan pengguna masing-masing. Penyimpanan adalah berdasarkan kepentingan sah kami, serta kepentingan pengguna dalam perlindungan terhadap penyalahgunaan dan penggunaan lain yang tidak dibenarkan. Pemindahan data ini kepada pihak ketiga tidak, kecuali untuk mengejar tuntutan kami. Art 6 para 1 lit. f. DSGVO diperlukan atau terdapat permata kewajipan undang-undang. Art 6 para 1 lit. c. DSGVO.

Data dipadam jika data tidak lagi diperlukan untuk memenuhi kewajipan penjagaan kontrak atau undang-undang dan untuk mengendalikan apa-apa jaminan dan kewajipan setanding, di mana keperluan menjaga data dikaji semula setiap tiga tahun; jika tidak, obligasi storan statutori dikenakan.

Pentadbiran, perakaunan kewangan, organisasi pejabat, pengurusan hubungan

Kami memproses data dalam konteks tugasan pentadbiran serta organisasi perniagaan kami, perakaunan kewangan dan pematuhan dengan kewajiban undang-undang, seperti pengarsipan. Dengan berbuat demikian, kami memproses data yang sama yang kami proses dalam proses pemberian perkhidmatan kontraktual kami. Prinsip pemprosesan adalah Art. 6 para 1 lit. c. DSGVO, Art 6 para 1 lit. f. DSGVO. Pemprosesan menjejaskan pelanggan, prospek, rakan niaga dan pelawat laman web. Tujuan dan kepentingan pemprosesan terletak dalam pentadbiran, perakaunan kewangan, organisasi pejabat, pengarsipan data, iaitu tugas yang berfungsi untuk mengekalkan perniagaan kami, melaksanakan tugas kami dan menyediakan layanan kami. Pemadaman data berkenaan dengan perkhidmatan kontrak dan komunikasi kontrak adalah sesuai dengan maklumat yang diberikan dalam aktiviti pemprosesan ini.

Kami mendedahkan atau menghantar data kepada pentadbiran kewangan, perunding, seperti akauntan cukai atau juruaudit, serta pejabat fi dan penyedia perkhidmatan pembayaran lain.

Selain itu, kami menyimpan maklumat mengenai pembekal, penganjur dan rakan perniagaan lain berdasarkan kepentingan perniagaan kami, misalnya untuk tujuan menghubungi anda kemudian. Secara umumnya, kami menyimpan sebahagian besar data berkaitan syarikat secara kekal.

Analisis perniagaan dan penyelidikan pasaran

Dalam usaha untuk menjalankan perniagaan kita dari segi ekonomi, mengenal pasti trend pasaran, hasrat pihak-pihak dan pengguna, kami menganalisis data yang kita ada untuk transaksi perniagaan, kontrak, pertanyaan, dan lain-lain Kami memproses ini data inventori, data komunikasi, data kontrak, data pembayaran, data penggunaan, metadata berdasarkan Pasal . 6 para. 1 lit. f. DSGVO, yang merupakan antara orang yang berkenaan kontraktor, prospek, pelanggan, pelawat dan pengguna tawaran dalam talian kami.

Analisis dijalankan untuk tujuan analisis perniagaan, pemasaran dan penyelidikan pasaran. Dengan berbuat demikian, kita boleh mengambil kira profil pengguna berdaftar dengan maklumat, misalnya perkhidmatan mereka yang digunakan. Analisis ini membantu kami untuk meningkatkan keramahan pengguna, pengoptimuman tawaran kami dan ekonomi perniagaan. Analisis ini adalah untuk kita sendiri dan tidak akan didedahkan secara luaran melainkan mereka menganalisis nilai agregat anonim.

Jika analisis atau profil ini adalah peribadi, mereka akan dipadam atau tidak dikenali apabila penamatan pengguna, jika tidak selepas dua tahun dari kesimpulan kontrak. Secara kebetulan, analisa perniagaan keseluruhan dan peruntukan aliran am dibuat secara anonim jika boleh.

Dasar privasi dalam proses permohonan

Kami memproses data pemohon hanya untuk tujuan dan dalam konteks proses permohonan mengikut keperluan undang-undang. Pemprosesan data pemohon berlaku untuk memenuhi kewajiban kontraktual (pra) kami dalam konteks proses permohonan dalam arti Art 6 para 1 lit. b. DSGVO Art 6 para 1 lit. f. DSGVO selagi pemprosesan data diperlukan bagi kami contohnya dalam konteks prosedur undang-undang (di Jerman tambahan § 26 BDSG).

Proses permohonan memerlukan pemohon untuk memberi kami data pemohon. Data pemohon yang diperlukan adalah, sejauh mana kami menawarkan borang dalam talian yang ditandakan, jika tidak, hasil daripada penerangan pekerjaan dan pada dasarnya termasuk maklumat mengenai orang, alamat pos dan alamat kenalan dan dokumen kepunyaan permohonan itu, seperti surat lamaran, CV dan sijil. Di samping itu, pemohon boleh memberi kami maklumat tambahan secara sukarela.

Dengan mengemukakan permohonan itu kepada kami, pemohon bersetuju untuk memproses data mereka untuk tujuan proses permohonan selaras dengan sifat dan skop yang dinyatakan dalam Dasar Privasi ini.

Setakat yang secara sukarela diberitahu kategori khas data peribadi mengikut pengertian Art. 9 para. 1 DSGVO sebagai sebahagian daripada proses permohonan, pemprosesan adalah tambahan kepada jenis. 9 para. 2 lit. b DSGVO (misalnya data kesihatan, seperti kecacatan atau asal etnik). Sejauh kategori khas data peribadi mengikut pengertian Art. 9 para. 1 DSGVO diminta daripada calon-calon sebagai sebahagian daripada proses permohonan, pemprosesan adalah tambahan kepada jenis. 9 para. 2 lit. GDPR (misalnya data kesihatan, jika perlu untuk profesion).

Jika disediakan, pemohon boleh mengemukakan permohonan mereka melalui borang dalam talian kami di laman web kami. Data akan disulitkan dan dihantar kepada kami mengikut keadaan seni.
Selain itu, pemohon boleh menghantar permohonan mereka melalui e-mel. Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa e-mel pada umumnya tidak dihantar disulitkan dan pemohon sendiri perlu menyediakan penyulitan. Oleh itu, kami tidak boleh bertanggungjawab untuk penghantaran aplikasi di antara penghantar dan penerimaan di pelayan kami dan oleh itu mengesyorkan supaya menggunakan borang dalam talian atau penghantaran pos. Kerana bukannya memohon melalui borang dalam talian dan e-mel, pemohon masih mempunyai peluang untuk menghantar permohonan kami melalui pos.

Data yang disediakan oleh pemohon boleh diproses selanjutnya oleh kami sekiranya permohonan yang berjaya untuk tujuan pekerjaan. Jika tidak, jika permohonan untuk tawaran pekerjaan tidak berjaya, data pemohon akan dipadamkan. Data pemohon juga akan dihapuskan jika permohonan ditarik balik, yang mana pemohon berhak untuk melakukan pada bila-bila masa.

Pembatalan itu tertakluk kepada penarikan balik calon yang sah, selepas tamatnya tempoh enam bulan, supaya kami dapat menjawab sebarang pertanyaan susulan kepada permohonan itu dan memenuhi obligasi bukti kami di bawah Akta Rawatan Saksama. Invois untuk sebarang pembayaran balik perbelanjaan perjalanan diarkibkan mengikut peraturan cukai.

Saling berhubungan

Apabila menghubungi kami (misalnya melalui borang kenalan, e-mel, telefon atau melalui media sosial), maklumat yang diberikan oleh pengguna untuk memproses permintaan hubungan dan pemprosesannya. Art 6 para 1 lit. b) DSGVO diproses. Maklumat yang diberikan oleh pengguna boleh disimpan dalam Sistem Pengurusan Hubungan Pelanggan ("Sistem CRM") atau organisasi permintaan setanding.

Kami memadamkan permintaan, jika mereka tidak lagi diperlukan. Kami semak keperluan setiap dua tahun; Selanjutnya, kewajipan pengarkiban undang-undang dikenakan.

Hosting dan e-mel

Ukuran diambil daripada kami untuk melengkapkan perkhidmatan hosting adalah penyediaan perkhidmatan berikut: infrastruktur dan platform perkhidmatan, kuasa pengkomputeran, penyimpanan dan perkhidmatan pangkalan data, e-mel, perkhidmatan keselamatan dan perkhidmatan penyelenggaraan teknikal yang kita gunakan untuk tujuan pengendalian laman web ini.

Di sini kita memproses, atau mengikut data inventori pembekal hosting kami, maklumat kenalan, data kandungan, data kontrak, data penggunaan, meta dan komunikasi data daripada pelanggan, prospek dan pelawat laman web ini atas dasar kepentingan sah kami dalam peruntukan yang cekap dan selamat laman web ini. Art 6 para 1 lit. f DSGVO bersempena dengan Art. 28 DSGVO (kesimpulan kontrak pemprosesan kontrak).

Pengumpulan data akses dan fail log

Kami, atau penyedia hosting kami, mengumpul berdasarkan kepentingan sah kami dalam arti Seni 6 para 1 lit. f. Data DSGVO pada setiap akses ke pelayan di mana perkhidmatan ini terletak (yang dipanggil fail log pelayan). Untuk mengakses data merangkumi nama halaman yang dimuat turun Web, fail, tarikh dan masa akses, jumlah data yang dipindahkan, pemberitahuan berjaya mendapat, pelayar menaip bersama-sama dengan versi, sistem operasi pengguna, URL perujuk (sebelum melawat), alamat IP dan pembekal yang meminta ,

Maklumat logfile disimpan untuk sebab-sebab keselamatan (contohnya untuk menyiasat aktiviti kasar atau penipuan) untuk maksimum hari 7 dan kemudian dipadamkan. Data yang pengekalan lebih lanjut diperlukan untuk tujuan kebenaran dikecualikan daripada pemadaman sehingga penjelasan akhir kejadian.

Rangkaian penghantaran kandungan dari Cloudflare

Kami menggunakan Rangkaian Pengiriman Kandungan (CDN) yang ditawarkan oleh Cloudflare, Inc., 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, Amerika Syarikat. Cloudflare disahkan di bawah Perjanjian Perisai Privasi, memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang privasi Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active).

CDN adalah perkhidmatan yang membantu menyampaikan kandungan daripada tawaran dalam talian kami, terutamanya fail media yang besar, seperti grafik atau skrip, menggunakan pelayan diedarkan serantau dan Internet yang disambungkan. Pemprosesan data pengguna berlaku semata-mata untuk tujuan yang disebutkan di atas dan penyelenggaraan keselamatan dan fungsi CDN.

Penggunaan dibuat berdasarkan kepentingan sah kami, iaitu kepentingan dalam peruntukan, analisa dan pengoptimuman tawaran tawaran dalam talian kami yang selamat dan cekap. Art 6 para 1 lit. f. DSGVO.

Untuk maklumat lanjut, lihat Dasar Privasi Cloudflare: https://www.cloudflare.com/security-policy.

Pengurus Teg Google

Google Tag Manager adalah penyelesaian yang membolehkan kami menguruskan tag laman web yang dipanggil melalui antara muka tunggal (termasuk menyepadukan Google Analytics dan perkhidmatan pemasaran Google yang lain ke penawaran dalam talian kami). Pengurus tag itu sendiri (yang menerapkan tag) tidak memproses data peribadi pengguna. Berhubung dengan pemprosesan data peribadi pengguna, rujukan dibuat kepada maklumat berikut mengenai perkhidmatan Google. garis panduan penggunaan: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html.

google Analytics

Kami menggunakan (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) berdasarkan kepentingan sah kami Google Analytics, satu khidmat analitikal web yang disediakan oleh Google, LLC ( "Google") satu. Google menggunakan kuki. Maklumat yang dihasilkan oleh cookie mengenai penggunaan tawaran dalam talian oleh pengguna biasanya dihantar ke pelayan Google di AS dan disimpan di sana.

Google disahkan di bawah Perjanjian Perisai Privasi, yang memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google akan menggunakan maklumat ini bagi pihak kami untuk menilai penggunaan tawaran dalam talian kami oleh para pengguna, untuk mengumpulkan laporan mengenai aktiviti dalam penawaran dalam talian ini dan untuk memberi kami perkhidmatan lanjut yang berkaitan dengan penggunaan tawaran dalam talian ini dan penggunaan internet. Dalam kes ini, profil pengguna berpura-pura data diproses boleh dibuat.

Kami hanya menggunakan Google Analytics dengan pengaktifan IP yang aktif. Ini bermakna alamat IP pengguna dipendekkan oleh Google di negara-negara anggota Kesatuan Eropah atau di negara-negara kontrak lain Perjanjian di Kawasan Ekonomi Eropah. Hanya dalam kes-kes yang luar biasa, alamat IP penuh akan dihantar ke pelayan Google di Amerika Syarikat dan dipendekkan di sana.

Alamat IP yang diserahkan oleh pelayar pengguna tidak akan digabungkan dengan data lain yang disediakan oleh Google. Pengguna boleh menghalang penyimpanan kuki dengan menetapkan perisian penyemak imbas mereka dengan sewajarnya; Pengguna juga boleh menghalang pengumpulan oleh Google mengenai data yang dihasilkan oleh cookie dan berkaitan dengan penggunaan tawaran dalam talian serta pemprosesan data ini oleh Google dengan memuat turun dan memasang pemalam penyemak imbas yang tersedia di bawah pautan berikut: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan data Google, menyewa dan pilihan perselisihan, sila baca Dasar Privasi Google (https://policies.google.com/technologies/ads) serta dalam tetapan untuk penyampaian tera pengiklanan oleh Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Data peribadi pengguna akan dipadam atau tidak dikenali selepas bulan 14.

Google Universal Analytics

Kami menggunakan Google Analytics dalam reka bentuk sebagai "Universal Analytics"Satu. "Universal Analytics" merujuk kepada suatu proses di Google Analytics, di mana analisis pengguna adalah berdasarkan ID pengguna samaran dan dengan itu mewujudkan profil samaran pengguna dengan maklumat daripada penggunaan pelbagai peranti (apa yang dipanggil. "Pengesanan merentas peranti") ,

Menyasarkan dengan Google Analitis

Kami menggunakan Google Analytics untuk memaparkan iklan yang dipaparkan di dalam Google dan perkhidmatan pengiklanan affiliatenya, hanya pengguna yang telah menunjukkan minat dalam tawaran dalam talian kami atau yang mempunyai ciri-ciri tertentu (mis., Kepentingan topik atau produk tertentu yang mereka gunakan) Halaman web) yang kami hantar ke Google (yang dipanggil "pemasaran semula" atau "khalayak Google Analytics"). Dengan Pemirsa Pemasaran Semula, kami juga ingin memastikan iklan kami memenuhi minat pengguna yang berpotensi.

Google Adsense dengan iklan diperibadikan

Kami digunakan menurut kepentingan sah kami (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) perkhidmatan yang disediakan oleh Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , Amerika Syarikat, ("Google").

Google disahkan di bawah Perjanjian Perisai Privasi, yang memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Kami menggunakan perkhidmatan AdSense, yang membolehkan iklan dipaparkan di laman web kami dan memberi ganjaran kepada kami untuk paparan atau penggunaan lain. Untuk tujuan ini, data penggunaan, seperti klik pada iklan dan alamat IP pengguna diproses, di mana alamat IP dipendekkan oleh dua digit terakhir. Oleh itu, pemprosesan data pengguna telah dimenukan.

Kami menggunakan Adsense dengan iklan diperibadikan. Dengan berbuat demikian, Google membuat kesimpulan tentang minat mereka berdasarkan laman web yang dilawati oleh pengguna atau aplikasi yang digunakan dan profil pengguna yang dibuat dengan cara ini. Pengiklan menggunakan maklumat ini untuk menyelaraskan kempen mereka dengan minat ini, yang memberi manfaat kepada pengguna dan pengiklan. Untuk Google, iklan diperibadikan apabila data yang dikumpul atau diketahui menentukan atau mempengaruhi pemilihan iklan. Ini termasuk carian sebelumnya, aktiviti, lawatan tapak, aplikasi, demografi, dan maklumat lokasi. Khususnya, ini termasuk penyasaran demografi, penargetan kategori minat, pemasaran semula dan penargetan senarai padanan pelanggan dan senarai khalayak yang dimuat naik ke Pengurus Tawaran DoubleClick atau Pengurus Kempen.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan data Google, menyewa dan pilihan perselisihan, sila baca Dasar Privasi Google (https://policies.google.com/technologies/ads) serta dalam tetapan untuk penyampaian tera pengiklanan oleh Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Google Adsense dengan iklan yang tidak diperibadikan

Kami digunakan menurut kepentingan sah kami (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) perkhidmatan yang disediakan oleh Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , Amerika Syarikat, ("Google").

Google telah disahkan di bawah perjanjian Shield Privasi dan dengan itu menawarkan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Kami menggunakan perkhidmatan AdSense, yang membolehkan iklan dipaparkan di laman web kami dan memberi ganjaran kepada kami untuk paparan atau penggunaan lain. Untuk tujuan ini, data penggunaan, seperti klik pada iklan dan alamat IP pengguna diproses, di mana alamat IP dipendekkan oleh dua digit terakhir. Oleh itu, pemprosesan data pengguna telah dimenukan.

Kami menggunakan Adsense dengan iklan yang tidak diperibadikan. Iklan tidak dipaparkan berdasarkan profil pengguna. Iklan yang tidak diperibadikan tidak berdasarkan kepada tingkah laku pengguna lalu. Penargetan menggunakan maklumat kontekstual, termasuk geotargetkan kasar (misalnya, di lokasi) berdasarkan lokasi semasa, kandungan pada tapak web atau aplikasi semasa, dan istilah carian semasa. Google melarang sebarang penyasaran yang disesuaikan, termasuk penyasaran demografi dan penyenaraian senarai pengguna.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan data Google, menyewa dan pilihan perselisihan, sila baca Dasar Privasi Google (https://policies.google.com/technologies/ads) serta dalam tetapan untuk penyampaian tera pengiklanan oleh Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Pengukuran Google AdWords dan penukaran

Kami digunakan menurut kepentingan sah kami (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) perkhidmatan yang disediakan oleh Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , Amerika Syarikat, ("Google").

Google telah disahkan di bawah perjanjian Shield Privasi dan dengan itu menawarkan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Kami menggunakan talian kaedah pemasaran Google "AdWords" untuk meletakkan iklan di rangkaian pengiklanan Google (contohnya, dalam hasil carian, video, laman web, dan lain-lain) supaya mereka akan ditunjukkan kepada pengguna yang mempunyai kepentingan yang dikatakan dalam iklan. Ini membolehkan kami untuk menyasarkan iklan yang lebih baik untuk dan dalam tawaran dalam talian kami supaya kami hanya membentangkan iklan kepada pengguna yang berpotensi sepadan dengan minat mereka. Contohnya, jika seorang pengguna melihat iklan untuk produk yang dia cari pada penawaran dalam talian lain, itu dipanggil pemasaran semula. Untuk tujuan ini dipanggil apabila anda memanggil laman web kami yang lain dan di mana rangkaian pengiklanan Google aktif, dijalankan secara langsung oleh Google kod daripada Google dan ia akan. (Re) tag pemasaran (imej tidak dapat dilihat atau kod, juga dikenali sebagai " Web beacon ") dimasukkan ke dalam laman web. Dengan bantuan mereka, peranti pengguna menyimpan kuki individu, iaitu fail kecil (bukan kuki, teknologi sebanding juga boleh digunakan). Dalam fail ini dengan lebih lanjut maklumat teknikal mengenai pelayar dan sistem operasi, merujuk laman web, melawat jam dan maklumat lain mengenai penggunaan kandungan terkenal, dicari mana laman web pengguna untuk kandungan yang dia telah diklik berminat dan apa yang menawarkan pengguna.

Selain itu, kami menerima "cookie penukaran" individu. Maklumat yang diperoleh melalui cookie digunakan oleh Google untuk menghasilkan statistik penukaran bagi kami. Walau bagaimanapun, kami hanya mendengar tentang jumlah pengguna tanpa nama yang mengklik pada iklan kami dan dialihkan semula ke halaman tegasan penjejakan penukaran. Walau bagaimanapun, kami tidak menerima maklumat yang mengenal pasti pengguna secara peribadi.

Data pengguna adalah nama samaran diproses dalam konteks rangkaian pengiklanan Google. Sebagai contoh, Google tidak menyimpan dan memproses nama pengguna atau alamat e-mel, tetapi memproses data yang relevan dalam cara yang berkaitan dengan cookie dalam profil pengguna tanpa nama. Iaitu, dari perspektif Google, iklan tidak diuruskan dan dipaparkan kepada orang yang dikenal pasti, tetapi kepada pemilik cookie, tidak kira siapa pemilik cookie itu. Ini tidak terpakai jika pengguna telah membenarkan Google untuk memproses data tanpa nama samaran ini. Maklumat yang dikumpulkan mengenai pengguna dihantar ke Google dan disimpan di pelayan Google di Amerika Syarikat.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan data Google, menyewa dan pilihan perselisihan, sila baca Dasar Privasi Google (https://policies.google.com/technologies/ads) serta dalam tetapan untuk penyampaian tera pengiklanan oleh Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Google Doubleclick

Kami digunakan menurut kepentingan sah kami (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) perkhidmatan yang disediakan oleh Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , Amerika Syarikat, ("Google").

Google telah disahkan di bawah perjanjian Shield Privasi dan dengan itu menawarkan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Kami menggunakan kaedah pemasaran dalam talian Google "DoubleClick" untuk meletakkan iklan di rangkaian pengiklanan Google (misalnya, dalam hasil carian, dalam video, di laman web, dll.). Klik Double dicirikan dengan memaparkan iklan masa nyata berdasarkan kepentingan pengguna yang didakwa. Ini membolehkan kami untuk menyasarkan iklan yang lebih baik untuk dan dalam tawaran dalam talian kami supaya kami hanya membentangkan iklan kepada pengguna yang berpotensi sepadan dengan minat mereka. Contohnya, jika seorang pengguna melihat iklan untuk produk yang dia cari pada penawaran dalam talian lain, itu dipanggil pemasaran semula. Untuk tujuan ini, apabila akses ke laman web kami dan lain-lain di mana Rangkaian Pengiklanan Google aktif, Google akan segera melaksanakan kod dari Google dan menjadi tag pemasaran yang disebut (semula) (grafik atau kod yang tidak kelihatan, juga sebagai " Web beacon ") dimasukkan ke dalam laman web. Dengan bantuan mereka, peranti pengguna menyimpan kuki individu, iaitu fail kecil (bukan kuki, teknologi sebanding juga boleh digunakan). Dalam fail ini, pengguna laman web yang dilawati pengguna, kandungan apa yang dia minat dan apa yang ditawarkan pengguna yang diklik, serta maklumat teknikal mengenai pelayar dan sistem pengendalian, merujuk laman web, masa lawatan dan maklumat lain mengenai penggunaan tawaran dalam talian.

Alamat IP pengguna juga direkodkan, di mana ini dipendekkan dalam negara-negara anggota Kesatuan Eropah atau pihak-pihak lain untuk Perjanjian di Kawasan Ekonomi Eropah dan hanya dalam kes-kes yang luar biasa sepenuhnya dipindahkan ke pelayan Google di Amerika Syarikat dan dipendekkan di sana. Maklumat di atas juga mungkin dihubungkan oleh Google dengan maklumat tersebut dari sumber lain. Sekiranya pengguna kemudian melawat laman web lain, mereka mungkin dipaparkan iklan yang disesuaikan dengan minatnya berdasarkan minat yang dikatakan berdasarkan profil pengguna mereka.

Data pengguna adalah nama samaran diproses dalam konteks rangkaian pengiklanan Google. Sebagai contoh, Google tidak menyimpan dan memproses nama pengguna atau alamat e-mel, tetapi memproses data yang relevan dalam cara yang berkaitan dengan cookie dalam profil pengguna tanpa nama. Iaitu, dari perspektif Google, iklan tidak diuruskan dan dipaparkan kepada orang yang dikenal pasti, tetapi kepada pemilik cookie, tidak kira siapa pemilik cookie itu. Ini tidak terpakai jika pengguna telah membenarkan Google untuk memproses data tanpa nama samaran ini. Maklumat yang dikumpulkan mengenai pengguna melalui Perkhidmatan Pemasaran Google dihantar ke Google dan disimpan di pelayan Google di Amerika Syarikat.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan data Google, menyewa dan pilihan perselisihan, sila baca Dasar Privasi Google (https://policies.google.com/technologies/ads) serta dalam tetapan untuk penyampaian tera pengiklanan oleh Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Pengukuran jarak dengan Matomo

Sebagai sebahagian daripada analisis julat Matomo (DSGVO iaitu faedah dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif tawaran dalam talian kami, menurut artikel 6 para item 1 f ...) Adakah berdasarkan kepentingan sah kami, data berikut diproses: jenis pelayar yang anda gunakan dan versi pelayar, sistem pengendalian yang anda gunakan, negara asal, tarikh dan masa permintaan, bilangan lawatan, masa anda di laman web dan dikendalikan oleh anda pautan luar. Alamat IP pengguna tidak dikenali sebelum diselamatkan.

Matomo menggunakan kuki yang disimpan di komputer pengguna dan yang membolehkan analisis bagaimana pengguna menggunakan tawaran dalam talian kami. Dalam kes ini, profil pengguna berpura-pura data diproses boleh dibuat. Kuki mempunyai tempoh pengekalan selama satu minggu. Maklumat yang dihasilkan oleh cookie mengenai penggunaan laman web ini hanya akan disimpan di pelayan kami dan tidak akan diserahkan kepada pihak ketiga.

Pengguna boleh membantah pengumpulan data tanpa nama oleh program Matomo pada bila-bila masa yang berkuat kuasa pada masa hadapan dengan mengklik pada pautan di bawah. Dalam kes ini, kuki penyisihan yang disebutkan disimpan dalam penyemak imbas anda, dengan hasil yang Matomo tidak lagi mengumpulkan data sesi apa pun. Sekiranya pengguna memadamkan kuki mereka, ini bermakna kuki penyingkiran juga dipadam dan oleh itu mesti diaktifkan semula oleh pengguna.

Log yang mengandungi data pengguna akan dipadam selepas bulan 6 paling terkini.

[Sila masukkan di sini IFRAME Matomo dengan kuki penyisihan (dan membolehkan pengekalanan IP di kawasan tetapan)].

Facebook Pixels, Audience Khas dan Penukaran Facebook

Dalam rizab kita kerana kepentingan sah kami, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dan bagi maksud ini kehendak yang dipanggil analisis. "Facebook Pixel" rangkaian sosial Facebook, yang dikendalikan oleh Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , Amerika Syarikat, atau jika anda berada di EU, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland beroperasi ("Facebook").

Facebook disahkan di bawah Perjanjian Perisai Privasi, memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Dengan bantuan piksel Facebook, ada kemungkinan untuk Facebook menentukan pengunjung untuk tawaran dalam talian kami sebagai kumpulan sasaran untuk penyampaian iklan (yang disebut "iklan Facebook"). Oleh itu, kita menggunakan piksel Facebook untuk memaparkan disambungkan melalui kami Facebook Iklan hanya kepada pengguna Facebook yang menunjukkan minat dalam tawaran talian kami atau ciri-ciri tertentu (contohnya kepentingan dalam topik atau produk tertentu yang dikunjungi atas dasar Halaman web ditentukan), yang kami hantar ke Facebook (yang dikenali sebagai "Audience Khas"). Dengan bantuan piksel Facebook, kami juga ingin memastikan bahawa iklan Facebook kami adalah selaras dengan minat pengguna yang berpotensi dan tidak menjengkelkan. Dengan bantuan Facebook piksel kita dapat memahami keberkesanan iklan Facebook untuk tujuan penyelidikan statistik dan pasaran, di mana kita melihat sama ada pengguna selepas mengklik diubah hala ke iklan Facebook di laman web kami (yang dipanggil. "Penukaran").

Pemprosesan data oleh Facebook adalah sebahagian daripada dasar penggunaan data Facebook. Oleh itu, nota umum tentang penyampaian Iklan Facebook, dalam dasar penggunaan data Facebook: https://www.facebook.com/policy.php, Maklumat khas dan butiran tentang piksel Facebook dan cara kerjanya boleh didapati di bahagian Bantuan di Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Anda boleh membantah penangkapan oleh Facebook Pixel dan menggunakan data anda untuk memaparkan Iklan Facebook. Untuk menetapkan jenis iklan yang anda lihat di Facebook, anda boleh pergi ke halaman yang ditetapkan oleh Facebook dan ikut nota mengenai tetapan pengiklanan berasaskan penggunaan: https://www.facebook.com/settings?tab=ads, Tetapan adalah bebas platform, iaitu mereka diterima pakai untuk semua peranti, seperti komputer desktop atau peranti mudah alih.

Anda juga boleh memilih untuk tidak menggunakan kuki untuk pengukuran jarak dan tujuan promosi melalui halaman penyahaktifan Inisiatif Pengiklanan Jaringan (Rangkaian Pengiklanan Inisiatif)http://optout.networkadvertising.org/) dan juga laman web AS-Amerika (http://www.aboutads.info/choices) atau laman web Eropah (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/bercanggah.

Kehadiran dalam talian di media sosial

Kami mengekalkan kehadiran dalam talian dalam rangkaian sosial dan platform untuk berkomunikasi dengan pelanggan, prospek dan pengguna yang aktif di sana dan memberitahu mereka mengenai perkhidmatan kami. Apabila memanggil rangkaian dan platform masing-masing, terma dan syarat serta garis panduan pemprosesan data dikenakan kepada pengendali masing-masing.

Melainkan jika dinyatakan sebaliknya dalam konteks dasar privasi kami, kami memproses data pengguna sejauh mereka berkomunikasi dengan kami dalam rangkaian sosial dan platform, misalnya menulis artikel mengenai kehadiran dalam talian atau menghantar mesej kepada kami.

Integrasi perkhidmatan dan kandungan pihak ketiga

Kami terletak di dalam rizab kita berdasarkan kepentingan sah kami (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) kandungan atau perkhidmatan yang disediakan oleh pihak ketiga untuk kandungannya dan Mengintegrasikan perkhidmatan seperti video atau fon (secara kolektif dirujuk sebagai "kandungan").

Ini selalu mengandaikan bahawa pembekal pihak ketiga kandungan ini melihat alamat IP pengguna, kerana mereka tidak dapat menghantar kandungan tersebut ke penyemak imbas mereka tanpa alamat IP. Oleh itu, alamat IP diperlukan untuk persembahan kandungan ini. Kami berusaha untuk menggunakan hanya kandungan yang penyedia masing-masing menggunakan alamat IP hanya untuk penghantaran kandungan. Pihak ketiga juga boleh menggunakan tag pixel yang disebut (grafik tidak kelihatan, juga disebut sebagai "web beacon") untuk tujuan statistik atau pemasaran. "Pixel tags" boleh digunakan untuk menilai maklumat, seperti trafik pengunjung, di halaman laman web ini. Maklumat palsu juga boleh disimpan dalam kuki pada peranti pengguna dan mungkin termasuk, tetapi tidak terhad kepada, maklumat teknikal mengenai pelayar dan sistem pengendalian, merujuk halaman web, waktu lawatan, dan maklumat lain mengenai penggunaan tawaran dalam talian kami.

Youtube

Kami membenamkan video di platform YouTube Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Syarikat. Dasar Privasi: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google Font

Kita mengintegrasikan fon ( "Google Font") pemberi Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Syarikat, satu. Dasar Privasi: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google ReCaptcha

Kami menggabungkan ciri Pengesanan Bot, contohnya apabila memasuki borang dalam talian ("ReCaptcha") yang dimiliki oleh Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Syarikat. Dasar Privasi: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Peta Google

Kami termasuk peta perkhidmatan Peta Google yang disediakan oleh Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Syarikat. Data yang diproses mungkin termasuk, khususnya, alamat IP pengguna dan data lokasi, tetapi ini tidak dikumpulkan tanpa kebenaran mereka (biasanya sebagai sebahagian daripada tetapan peranti mudah alih mereka). Data ini boleh diproses di Amerika Syarikat. Dasar Privasi: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Fon Typekit dari Adobe

Kita bergantung kepada dasar kepentingan sah kami (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) luar "Typekit" Helv penyedia Adobe Systems Software Ireland Limited, 4 6 Riverwalk, Kampus Perniagaan Citywest, Dublin 24, Republik Ireland. Adobe telah disahkan di bawah perjanjian Shield Privasi dan dengan itu menawarkan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TNo9AAG&status=Active).

Penggunaan plugin sosial Facebook

Kami menggunakan berdasarkan kepentingan sah kami (iaitu, kepentingan dalam analisis, pengoptimuman dan operasi kos efektif rizab kita dalam erti Art. 6 para. 1 item f. DSGVO) plugin sosial ( "Plugins") yang facebook.com rangkaian sosial, dikendalikan oleh Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Pelabuhan Canal Besar, Dublin 2, Ireland ("Facebook"). Plugin boleh elemen interaksi atau kandungan (contohnya video, grafik atau jawatan teks) mewakili dan boleh dikenal pasti oleh logo Facebook (putih "f" pada jubin biru, istilah "Like", "Like" atau "suka" tanda ) atau ditandakan dengan tambahan "Plugin Sosial Facebook". Senarai dan rupa plugin sosial Facebook boleh dilihat di sini: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Facebook disahkan di bawah Perjanjian Perisai Privasi, memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Apabila pengguna memanggil ciri tawaran dalam talian ini yang termasuk plugin tersebut, peranti mereka menetapkan sambungan langsung kepada pelayan Facebook. Kandungan plugin dihantar oleh Facebook terus ke peranti pengguna dan dimasukkan olehnya ke dalam tawaran dalam talian. Dalam proses ini, profil pengguna data yang diproses boleh dibuat. Oleh itu, kami tidak mempunyai pengaruh sejauh mana data yang dikumpul Facebook dengan bantuan plugin ini dan oleh itu memberitahu pengguna mengikut pengetahuan kami.

Dengan menyepadukan pemalam, Facebook menerima maklumat yang pengguna telah mengakses halaman yang sesuai tawaran dalam talian. Jika pengguna log masuk ke Facebook, Facebook boleh memberikan lawatan ke akaun Facebooknya. Jika pengguna berinteraksi dengan pemalam, misalnya, tekan butang Suka atau tinggalkan komen, maklumat itu dihantar dari peranti anda terus ke Facebook dan disimpan di sana. Jika pengguna bukan ahli Facebook, masih ada kemungkinan bahawa Facebook akan mengetahui dan menyimpan alamat IP mereka. Menurut Facebook, hanya alamat IP anonim disimpan di Jerman.

Tujuan dan skop pengumpulan data dan pemprosesan lanjut dan penggunaan data oleh Facebook dan juga hak yang berkaitan dan cara-cara untuk melindungi privasi pengguna, mereka boleh merujuk kepada dasar privasi Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Jika seorang pengguna adalah ahli Facebook dan tidak mahu Facebook mengumpul data tentangnya melalui tawaran dalam talian ini dan menghubungkannya ke data ahlinya yang disimpan di Facebook, dia mesti log keluar dari Facebook dan memadamkan kuki sebelum menggunakan tawaran dalam talian kami. Tetapan lain dan ketidakkonsistenan mengenai penggunaan data untuk tujuan promosi boleh dilakukan dalam tetapan profil Facebook: https://www.facebook.com/settings?tab=ads atau melalui bahagian Amerika Syarikat http://www.aboutads.info/choices/ atau sebelah EU http://www.youronlinechoices.com/, Tetapan adalah bebas platform, iaitu mereka diterima pakai untuk semua peranti, seperti komputer desktop atau peranti mudah alih.

Twitter

Dalam ciri-ciri kehadiran dalam talian dan kandungan perkhidmatan Twitter boleh ditawarkan oleh Twitter Inc., adalah terlibat 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Amerika Syarikat. Ini termasuk, sebagai contoh, kandungan seperti gambar, video atau teks dan butang, dengan mana pengguna boleh berkongsi kandungan tawaran dalam talian ini di Twitter.
Sekiranya pengguna adalah ahli platform Twitter, Twitter boleh memberikan panggilan kandungan dan fungsi yang disebutkan di atas kepada profil pengguna. Twitter diperakui di bawah Perjanjian Perisai Privasi, yang memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Dasar Privasi: https://twitter.com/de/privacy, Opt-out: https://twitter.com/personalization.

Instagram

Dalam ciri-ciri kehadiran dalam talian dan kandungan perkhidmatan Instagram boleh ditawarkan oleh Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, Amerika Syarikat, disepadukan. Ini termasuk, sebagai contoh, kandungan seperti imej, video atau teks dan butang yang membolehkan pengguna berkongsi kandungan dari tawaran dalam talian ini dalam Instagram. Sekiranya pengguna adalah ahli platform Instagram, Instagram boleh memberikan panggilan kandungan dan fungsi yang dinyatakan di atas kepada profil pengguna di sana. Pernyataan Privasi Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

Pinterest

Dalam ciri-ciri kehadiran dalam talian dan kandungan opsyen perkhidmatan yang boleh ditawarkan melalui Kongsi Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, Amerika Syarikat, disepadukan. Ini termasuk, sebagai contoh, kandungan seperti imej, video atau teks dan butang, dengan mana pengguna boleh berkongsi kandungan tawaran dalam talian ini dalam Pinterest. Jika pengguna adalah ahli platform Pinterest, Pinterest boleh memberikan panggilan kandungan dan fungsi di atas ke profil pengguna di sana. Dasar Privasi Pinterest: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

Xing

Dalam fungsi tawaran dalam talian kami dan kandungan perkhidmatan Xing, yang ditawarkan oleh XING AG, Dammtorstrasse 29-32, 20354 Hamburg, Jerman, boleh diintegrasikan. Ini termasuk, sebagai contoh, kandungan seperti imej, video atau teks dan butang yang membolehkan pengguna berkongsi kandungan dari tawaran dalam talian ini dalam Xing. Sekiranya pengguna adalah ahli platform Xing, Xing boleh menyerahkan panggilan kandungan dan fungsi di atas kepada profil pengguna di sana. Kenyataan Privasi Xing: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection..

LinkedIn

Di dalam tawaran kami dalam talian, ciri-ciri dan kandungan perkhidmatan LinkedIn yang ditawarkan oleh inkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Ireland, boleh diperbadankan. Ini termasuk, sebagai contoh, kandungan seperti imej, video atau teks dan butang yang membolehkan pengguna berkongsi kandungan dari tawaran dalam talian ini di LinkedIn. Sekiranya pengguna adalah ahli LinkedIn platform, LinkedIn boleh memberikan panggilan kandungan dan fungsi di atas ke profil pengguna di sana. Kenyataan privasi LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy., LinkedIn disahkan di bawah Perjanjian Perisai Privasi, yang memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active). Dasar Privasi: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, Opt-out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

Google+

Dalam tawaran kami dalam talian, ciri dan kandungan platform Google+ yang ditawarkan oleh Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerika Syarikat ("Google") boleh diperbadankan. Ini termasuk, sebagai contoh, kandungan seperti gambar, video atau teks dan butang, dengan mana pengguna boleh berkongsi kandungan tawaran dalam talian ini di Twitter. Jika pengguna adalah ahli platform Google+, Google boleh memberikan panggilan kandungan dan fungsi di atas kepada profil pengguna di sana.

Google disahkan di bawah Perjanjian Perisai Privasi, yang memberikan jaminan untuk mematuhi undang-undang perlindungan data Eropah (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan data Google, menyewa dan pilihan perselisihan, sila baca Dasar Privasi Google (https://policies.google.com/technologies/ads) serta dalam tetapan untuk penyampaian tera pengiklanan oleh Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Dibuat dengan Datenschutz-Generator.de oleh RA Dr. med. Thomas Schwenke