Станбен пребарувач Саксонија App - Развој за iOS и Android

Стан нуди на паметен телефон

Wohnungsfinder-Sachsen ја прикажува тековната понуда за сместување на www.wohnungsfinder-sachsen.de. За разлика од другите апликации за недвижнини, апликацијата исто така може да се користи и надвор од мрежа, односно може да се користи на пр. Во возот, при патувања или кога имате време, но нема интернет врска ... Апликацијата е достапна за iOS и Android паметни телефони ,

  • клиент:Апартман Пронаоѓач Саксонија
  • барања:мајчин развој за iOS и Android, дизајн
  • Веб-страница:www.wohnungsfinder-sachsen.de


на преглед