Обложување на апликацијата Mr.Moo - Развој за iOS и Android

Квиз апликација за iOS и Android

Од компанијата Gamesl.app добивме цел да ја програмираме мобилната игра, обликувајќи Mr.Moo Quiz за iOS и Android. Апликацијата му нуди на корисникот извонредно искуство во игри. Не само што играчот може да игра квиз против други, тој исто така може да се обложи на својот противник да направи залог на исходот од натпреварот.

  • клиент:Gamesl.app UG
  • барања:програмирање
  • Веб-страница:www.wettenmrmoo.de


на преглед

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!