Во љубов со север - администрација

Техничка поддршка и оптимизација

Сервер за одржување и оптимизација на перформансите на MySQL база на податоци, како и Apache сервери.

  • клиент:Verliebt-im-Norden.de
  • барања:технички совети како и оптимизација на перформансите
  • Веб-страница:www.verliebt-im-norden.de


на преглед