"Работа со Groenewold - новите медиуми беше во ист број на необични нешта: Значи тоа не беше за вообичаените стан функција контексти, туку на целиот систем ERP, присутен мобилен, и да ја направат ергономски оптимизиран исто така може да се печати и соседни. - програмери на стан не може да се задржи за себе, но мораше да работат -Businessanwendungsleuten во мешовита екипа со "старата школа", и конечно -. не целата работа заедно краток и јасен конфигурирање на неколку месеци, но во текот на неколку години и повеќестепени партнерство за развој. дека нема да одат со никого и резултатите зборуваат сами за себе. "

клиент повратни информации
Д-р Оливер Дисман
OTB GmbH