"Компанијата Groenewold - новите медиуми е дадена задачата на програмирање на комуникација Yooyuu за iOS и Android уреди од нас компетентен тим направени во текот на процесот на развој stehts сопствени идеи и подобрувања еден, па од Yooyuu крајот одличен производ за нашите клиенти. стана. Ние со нетрпение очекуваме да продолжи добрата соработка и големи заеднички проекти. "

клиент повратни информации
Јенс Дамер
YooYuu GmbH