Мај 15

Оценка за возраста во продавниците за апликации

Дали ќе Развивач на апликации сен стан во еинен App Store тој мора да ги земе предвид многуте политики што може да варираат во зависност од платформата. Се разбира, постојат многу преклопувања, но исто така има и поединечни правила кои треба однапред да се разгледаат. Понатаму, поминете низ апликации во Јаболко und Windows Телефон на мало преглед; Во продавницата со Android не постои преглед, така што корисниците можат да станат активни кога тоа го прават...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4494
Мај 3

Монетизациски модели за апликации

WR апликации во Продавници на Google und Јаболко генерално сака да го зголеми приходите со својот софтвер произведуваат. Во пракса, на инвеститорот изборот помеѓу различните монетизација модели со нивните предности и недостатоци. Во секој случај, важно е да изберете модел соодветен за вашиот сопствен производ.


Бесплатни апликации


Повеќето инвеститорот на апликации за мобилниот оперативни системи Андроид und iOS нудат свои софтвер...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4898
Мај 2

Совети за успешен развој на апликација

Со висок квалитет стан се населува во продавниците на Google und Јаболко да достигне голема корисничка база и во некои случаи да заработи многу пари. Но, она што го прави успешен стан и што треба да се разгледа во развојот? Следниве совети покажуваат начини за успешен Развој на апликации натаму.

Добијте преглед на понудата на пазарот


Еден од најважните фактори за успешен развој на апликација е побарувачката на пазарот. Ако на пазарот бр...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 6707
април 25

Известување за нашата мобилна игра Дијамант Маш во Newswatch на АМЦ

Известување за нашата мобилна игра Дијамант Маш во Newswatch на АМЦ

АМЦ објави за нашата игра Дијамант Маш. Погледнете за себе ....

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4251
март 30

Што програмер може да направи

Умре Развој еден стан може да доведе до вистински хит, на Развивач на апликации може да се збогатат. Соодветно на тоа, нашите мобилни уреди не се само важна алатка за комуникација и фенси играчка во исто време, тие исто така нудат и отскочна кариера за оние кои имаат Програма стан можеш. Понекогаш тоа се случува дома во тивка мала соба, но почесто во канцелариите на еден Агенција за апликации, Се разбира, има многу бесплатни стан...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 5488
март 18

Домен управувано дизајн

Софтверот ретко е цел сам по себе, но се користи како корисна алатка во конкретни, ограничени задачи. Оваа одредена апликација или проблемна област се нарекува кориснички домен. Овој кориснички домен, исто така наречен доменот на проблемот, со неговото ограничување ја одредува рамката во која се наоѓаат задачите што треба да ги обработува софтверот. Во развојниот пристап на дизајнот управуван од домен, се противи на апликација или предметна област...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 5367
март 9

Гамификација кратко објаснува

Компјутер се неопходни за денешното општество. Тешко е задача која може да се направи без поддршка на техничка опрема. Но, компјутерите не се единствениот фокус во секојдневната работа. Важноста на компјутерите и конзолите исто така станува се поважна кога станува збор за рекреативни активности. компјутерски игри веќе долго време е еден, повеќе или помалку во Gesellschaft признаен, дел од нашиот живот. Можете да ја заборавите реалноста и во чудни светови...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4398
март 2

Што е е-учење?

Учење преку употреба електронски или дигитални медиуми се нарекува и eLearning Е-учење, мултимедијална дидактика, онлајн учење или компјутерски-базиран трансфер на знаење. Тоа не е експлицитно поврзано со обезбедувањето онлајн содржини, но во годината 2017 веб-базирани форми доминираат во овој вид на дидактика. Исто така, мешаните форми се многу чести, во кои учениците ги повикуваат содржините онлајн и истовремено користат ЦД-а и ДВД-а. Подолу се...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 5330
февруари 21

Трошоци за развој на апликации

Колку е апликација?

Каде и да појдеш погледот, насекаде ќе ги видиш компаниите во потрага по нивното најново апликации Реклами, прочитајте публикации за зголеменото влијание на социјалните медиуми и ги набљудуваат луѓето кои се чини дека се држат до своите мобилни уреди.

Сите, додека сеуште се потпира на традиционалната форма на страницата за да го промовирате вашиот бренд и да возите на продажбата. Фрустрирачки, нели? За жал, постои...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4897
февруари 6

Модел управувано развој на софтвер

Моделите како средство за справување со комплексни прашања се важен и воспоставен инструмент во компјутерската наука. Моделите се познати како од науката, така и од секојдневниот живот: тие треба да помогнат да се поедностави неможноста, а не директно видливите или сложени прашања соодветно, односно да се намалат на нивните релевантни карактеристики. модел описи Значи никогаш не претставуваат целосен факт или функционалност, туку само еден...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4406
Побарајте бесплатна почетна консултација сега!