јуни 3

Методи за плаќање во онлајн продавницата

Еден од многуте аспекти на услугата за клиентот денес е вистинската понуда за плаќање. Неодамна се развиваат се повеќе и повеќе можности, бидејќи корисниците на Интернет можат да ги платат своите нарачки или директно или со текот на времето. Кога ги интегрирате овие опции во сопствена продавница Се разбира, операторите треба да обрнат внимание на неколку работи. Дали сакате еден Магазин На пример, прашањето е колку високо е...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 5209
јуни 3

ПРИРОДНИ ПРИДОБИВКИ VS. WEB APPS VS. ХИБРИДСКИ АППС

Со развојот на мобилниот пазар и многу нови технологии стојат програмер Се разбира, многу нови сценарија се отворени. Особено кога станува збор за програмирање на апликации од поинаков вид, се повеќе и повеќе станува збор за Бизнис сакаат да бидат добро советувани. По сите, не секогаш само клиенти со еден стан бидете задоволни. Особено со еден внатрешна употреба, околу еден стан за вмрежување или за внатрешна...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 19815
Мај 30

Отворете онлајн продавница - што треба да се разгледа?

Интернетот како пазарно место е речиси незаменлив во модерниот секојдневен живот. Долго време постоеле за оние со мало искуство кои сакаат да основаат сопствена онлајн платформа за продажба, бројни можности за влез во поштата. Предностите се очигледни: вашиот сопствен бизнис е трајно достапен преку World Wide Web. Потенцијалната база на клиенти се зголемува енормно во споредба со локалната гранка. и покрај...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4873
Мај 29

Софтвер со отворен код: 18 продавници на прв поглед

Разновидноста на пазарот на Трговија на софтвер е голема и расте постојано. Дали барате вистинска Продавница агенција, можете брзо да ја изгубите патеката. Особено за Магазин инвеститорот е вистинскиот избор Продавница агенција од основно значење. Ние сакаме малку да ја исчистиме оваа џунгла од многуте веб-сајтови. Поради оваа причина ние ги ставаме следниве 18 различни провајдери за Трговија на софтвер и објасни кои Продавница агенција себе...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4729
Мај 29

Мобилен веб-сајт за оптимизација преку одговора Веб дизајн

Зголемената популарност на Таблети und Smartphone Веќе почнува да ги менува основните структури на Интернет. Во меѓувреме, сопствениците на веб-страниците повеќе не мора да се грижат за постојан прилив на нови посетители на нивниот маркетинг, исто така треба да се грижат дека овие нови посетители ќе бидат задоволни со сопствените мобилни уреди за пристап до веб-страницата. Само неколку веб-сајтови беа поставени на него пред неколку месецитоа...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4359
Мај 27

Појавата на мобилна апликација: од идејата преку App Store до паметниот телефон

Има толку многу во продавниците апликациитака што корисникот може да помисли еден Развој на апликации би било можно без проблеми и да се направи во рок од неколку дена. На интернет има и некои инструкции, така што дури и лаиците добиваат преглед, како на пример стан може да се развие. Но, по поблиска проверка, станува јасно дека ова не е само чиста развојна работа. Сите оние кои одат на Развивач на апликации што сакате да го направите...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 29972
Мај 24

Како да го зголемите приходите со апликациите за бизнис?

На пазарот за мобилни технологии доживеа значителен бум во последниве години. Поради зголемената употреба на уредите како Smartphones und ТаблетиДенес, во речиси секое домаќинство, значаен дел од интернет-бизнисите се преселија во тој фокус. Што со приватни потрошувачи одамна е нормално, сега е и во деловен живот улога. Тука, исто така, се повеќе и повеќе се потпираа на оваа нова технологија...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 19287
Мај 22

Мои совети - пред да отворите онлајн продавница

Кој еден Магазин сакаат да започнат успешно, мора однапред да бидат добро информирани и да планираат од комерцијална гледна точка. Главните точки на webshop Развој Во овој момент би сакале да ги наведете 10 важни факти кои треба да се разгледаат однапред.

Развивање на веб-продавницата: 10 важни совети однапред    • Дали идејата е нова? Кој еден Магазин отворен, треба да провери колку е силна конкуренцијата. безброј бизнис идеи веќе се во мрежата...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4371
Мај 21

Сценарија за користење на услуги базирани на локација

Сопствениците на еден Smartphones или Таблети веројатно сте забележале дека сте Smartphone многу информации за своја Standort резерви. кои GPS услуги не е деактивирана самостојно, е информирана за временските услови во својот регион и може да ги користи услугите како што се сообраќајните вести многу флексибилни. Ова е само почеток на новиот Развојкоја стана реалност благодарение на мобилната технологија. Сценарија тоа...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4762
Мај 20

Можности за маркетинг на апликации

Во меѓувреме, речиси 50% од сите граѓани во Германија имаат или еден Smartphone oder ein таблет, Се разбира, оваа нова технологија значи дека операторите на веб-локации, бизнисите на Интернет и давателите на услуги обично треба да се прилагодат на овие нови потреби. Во конкретни услови, говорот е за апликациитоа е важна причина за успехот на мобилна технологија се. Вашиот стан можат да работат за широк спектар на индустрии и...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 22771