Нашите услуги на прв поглед

Сакате еден сопствена апликација се реализира? на едношалтерскиот систем на вашата веб-страница за да може да ги продавате вашите производи? Сакате да се најде подобро на Google и на другите пребарувачи? Или е потребно комплетно индивидуален софтвер? Тогаш ние сме нов партнер за вас! Нашите услуги на прв поглед ...

Развој на апликации

Ние ги развиваме и двете мајчин и хибрид апликации.

Развој на продавници

Сакате своја сопствена онлајн продавница? Поставивме, на пр Magento, Shopware, оксид

SEO оптимизација

Ние го оптимизираме вашиот веб-сајт, па затоа е полесно да се најде на Google.

Техничка поддршка

Ве советуваме и внимаваме за вас во сите технички работи во врска со вашето присуство на интернет.

Пренесување на апликации

Имаш еден стан само за еден систем? Но, сакаш да служиш повеќе? Ние ја придружуваме вашата апликација!

програмирање

Ние ги програмираме индивидуален софтвер! Двете како Веб, десктоп, како и апликација за апликации.

Стан-игри

Сакате еден Игра со апликации објават? Сфаќаме вашата идеја заедно со вас.

АСО

Ние оптимизираме влез на вашата апликација во App Store (iOS, Андроид, Windows) и да ги советува.

Заштита на веб-сајтови

Ја одржуваме вашата содржина на веб-страницата, обрнуваме внимание на моменталната состојба на технологијата.

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!