FAQ - Најважните одговори на вашите прашања

Различни клиенти често го прават истото одново и одново Прашајте, нашите Често поставувани прашања има најважни одговори на вашите прашања!

 • Дали исто така создавате дизајн за мојот софтвер?

  При стартување на проектот, прво се креираат mockups, кои дизајнер / графички уметник преведува во привлечен дизајн. Дизајнерот / графичкиот уметник е обезбеден од нас, но исто така сте добредојдени да имате сопствен дизајн креиран од дизајнер / графичар по ваш избор и да го испратите до нас во форма на повеќеслојна датотека на Photoshop.

 • Би сакал да имам директен контакт со инвеститорот. Дали е тоа возможно?

  Во таа смисла, вие сте добредојдени да разговарате директно со инвеститорот за проектот, барањата за промени, грешки, екстензии, итн. комуницира.

 • Дали развивате во куќа или во странство?

  Ние се развиваме целосно во куќа. Ниту една развојна работа не е во странство или во други компании.

 • Кои услуги нудите?

  Ние нудиме развој на софтвер, како и постојана поддршка, развој и одржување на вашите ИТ системи и софтвер. Тука спаѓаат, на пример, продавниците како Magento или xtCommerce, веб-страници базирани на CMS како што се Wordpress, Contao, Typo3 и Joomla или индивидуално програмирање, десктоп апликации и мобилни апликации. Исто така со задоволство го преземаме одржувањето на вашите сервери или ви нудиме хостинг на нашите сервери.

 • Идеја за софтвер, но сепак нема концепт.

  Нема проблем, ние не само што го програмираме вашиот софтвер, туку и ви помагаме во фазата на планирање и дизајн.

 • Јас веќе развив софтвер, но развивачот веќе не е достапен.

  Додека изворниот код е достапен, понатамошниот развој на вашиот постоечки софтвер не треба да биде проблем. Контактирајте со нас и разговарајте за понатамошната постапка.

 • За кои оперативни системи се развивате?

  Ние се развиваме во десктоп областа за Mac OSX и Windows, како и во областа на мобилниот оперативен систем iOS, Android, Windows Phone и Blackberry 10.

 • Кои програмски јазици ги користите?

  Во веб-областа во моментов користиме PHP, Java и Node.js. Во десктопот и мобилната област на Objective-C, Swift, Java, C ++ и C #.

 • Дали исто така развивате хибридни апликации?

  Да, ние исто така развиваме хибридни апликации, првенствено со користење на мармелад и Xamarin. Ако буџетот не е важен или е изводлив за вашиот буџет, ние јасно препорачуваме мајчин развој. Само со мајчин развој може да се експлоатира целосниот потенцијал на мобилниот систем и вие сте независни од добавувачи на трети страни.

 • Колку е развојот на апликацијата?

  Трошоците за развој на апликација започнуваат со приближно 1800 Euro + ДДВ. Нема граници на врвот. Добијте контакт со нас и ние ќе ви направиме необврзувачка понуда.

 • Дали го тестирате софтверот?

  Нашиот софтвер е тестиран под заеднички прелистувачи и целни системи. Во мобилниот сектор, имаме избалансирана мешавина на сегашните и постарите паметни телефони достапни за тестирање на нивната апликација. Сепак, тоа е императив да ви како клиент, исто така, тестирање на софтверот и да не извести за какви било промени барања.

 • Не ми треба само развој, туку и постојана поддршка и развој на мојот софтвер.

  Нема проблем, ние сме среќни да го сервисираме и развиваме софтверот на подолг рок.

 • Дали го објавувате изворниот код по развојот?

  Во принцип, ние ви обезбеди изворниот код по целосна исплата.

 • 1