Groenewold - нови медиуми eK поддржува добротворни организации

Groenewold - нови медиуми eK моментално ги поддржува следните капацитети:

Радио Остфрисленд

За Radio Ostfriesland имаме развиено стриминг стан за iOS и Android.

Со апликацијата, радиостаниците од Остифрисленд во целиот свет можат да ја слушнат својата омилена станица, само отворете, стартувајте поток и одете ...

Птичјиот напад!

"Радио Остфр". Во App Store - iTunes - Apple

"Радио Остфр". Во Google Play Store

Спасител радио

Ние, исто така, го поддржуваме Retter Radio со радио стан развиен од нас за iOS и Android Radio Ostfriesland, развивме стриминг стан за iOS и Android.

"Спасител радио" на App Store - iTunes - Епл

"Спасител радио" во продавницата на Google Play

Дали сте заинтересирани да станете наш спонзор? Пишете ни и ќе разговараме за тоа!


Побарајте бесплатна почетна консултација сега!