Продажен претставник (m / w)

Groenewold - нови медиуми eK бара што е можно побрзо трговскиот претставник (m / w)

Вашите задачи:

- Како специјалист за продажба, вие сте одговорни за воспоставување на нови контакти со клиентите во сите деловни области

- Вие ги посетувате потенцијалните клиенти на терен и ги воведувате нашите иновативни решенија

- Вие имате разговори за продажба и советувајте го купувачот

- Вие ја поддржувате поддршката на постојната база на клиентиТвојот профил:

- Искуство во стекнување на нови клиенти и уживање во ладно повикување

- Искуство во B2B - Продажба

- Тие се мотивирани, отворени и имаат независен начин на работа

- Многу добро познавање на германскиот јазик

- Интерес за ИТ теми

- Амбициозни

Ако сакате да ја преземете оваа возбудлива задача, со нетрпение очекуваме да ги добиваме вашите значајни документи за аплицирање со очекувањата за плата и евентуалниот датум на отпочнување со е-пошта ( Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript! )