Тимот на Груневолд - НОВИ МЕДИУМИ

Нашиот тим се состои од

ИТ специјалисти, Компјутерски научници со високо образование како и студирал дизајнери. Секој вработен има свој фокус како тим.

Општо земено, еден вработен развива само еден оперативен систем, така што тој или таа може постојано да се справува со неа и да добие дополнително образование.

Антон Милер
Антон Милер
инвеститорот мобилни
Мартин Кул
Мартин Кул
инвеститорот Веб и бекенд
Кристијан Кремер
Кристијан Кремер
инвеститорот Веб и бекенд
Патрик Хофман
Патрик Хофман
инвеститорот Веб и бекенд
Илка Хорн
Илка Хорн
инвеститорот Веб и бекенд
Побарајте бесплатна почетна консултација сега!