Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ

Ние се залагаме Развој на индивидуален софтвер, продавници, страници и апликации, Со постојано гледање на пазарот на ИТ-технологија, ние ги доставуваме до нашите клиенти софтверски решенија, кои се ориентирани кон иднината и ги задоволуваат најновите барања. Ние нудиме сите услуги околу оваа тема развој на софтвер, развој на апликација, Веб-сајтови und онлајн мало: Од планирање и дизајн до дизајнирање и програмирање на вашата апликација / веб-страница / онлајн продавници за грижа и поддршка на вашата апликација.

Нашите инвеститорот имаат долгогодишно искуство во планирањето и реализацијата на сложени, барајќи апликации во широк спектар на компании. Нашите дизајнери ја даваат вашата идна апликација модерен дизајн според најновите точки за употребливост. Добрата употребливост е еден од најважните критериуми за модерни софтверски решенија денес. Тоа ја зголемува ефикасноста и прифаќањето и затоа е одлична конкурентска предност.

Во областа стан Ние не само што го развиваме вашиот софтвер, ние исто така ви помагаме во техничко планирање и имплементација како и подоцнежна апликација и монетизација на вашата апликација. Имате идеја за апликативна игра? Ја реализираме вашата мобилна игра за iOS, Android и Windows.

Вашата визија и вашиот успех се нашиот фокус. Дали како дел од вашиот тим или во создавањето на индивидуално решение во нашиот дом. Паметни телефони, таблети, интернет или компјутер: Groenewold НОВИ МЕДИУМИ Ви гарантира Идни-доказ и индивидуални софтверски решенија.