SeniorenTel App - развој за Андроид

Телефон за стари лица

seniorenTEL.de - претвора паметен телефон со Android во лесен за употреба и сигурен за употреба повисока мобилен телефон! Идеален за вашата баба, мајка, татко и дедо или за себе!

  • клиент:seniorenTEL.de
  • барања:мајчин развој за Андроид, дизајн
  • Веб-страница:www.seniorentel.de


на преглед

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!