ОТБ кокпит стан

Апликација за влез на нарачка за OTB GmbH

За нашиот клиент за здравствена заштита, создадовме апликација за кокпит за влез на нарачки за помошни резерви. Апликацијата трајно чува неколку стотици илјади податоци за купувачи и производи. Апликацијата функционира целосно офлајн и може да се синхронизира со серверот по желба. Во моментов таа се користи секојдневно од неколку стотици трговски претставници.

Други карактеристики вклучуваат

- целосна PDF поддршка (форми, итн.)
- ЕК картичка преку AppidKey
- Медиумски модул со видео стриминг
- Управување со жалби

  • клиент:OTB GmbH
  • барања:Програмирање на апликативни апликации за iPads
  • Веб-страница:https://www.otb.info


на преглед

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!