Музејсдорф веб-страница - развој врз основа на CMS

Вести од музејското село

Врз основа на Joomla, создадовме нова веб-страница за музејското село Клопенбург (Museumsdorf CLP). Во прилог на продавница, почетната страница исто така нуди и поврзување со дигиталниот систем за управување со средства Entermedia.

  • клиент:Музејско село Клопенбург, Niedersächsisches Freilichtmuseum
  • барања:Создавање веб-сајтови базирани на Joomla, технички консалтинг и хостинг
  • Веб-страница:www.museumsdorf.de


на преглед