MAM Babyphone App - развој за iOS и Android

Бебе монитор на паметен телефон

Од добро познатиот производител на бебиња MAM, добивме цел да создадеме апликација за бебе монитор. Апликацијата пренесува аудио и видео податоци помеѓу 2 паметни телефони или таблети. Корисникот, исто така, има можност да игра приспивни песни на бебето страница. Мешаната операција помеѓу iOS и Android е исто така можна.

  • клиент:Мам Бебе статии GesmbH
  • барања:мајчин развој за iOS и Android, хостинг, развој на сервери
  • Веб-страница:www.mambaby.com


на преглед