kontaktieren Нас

Имате прашање за нашите услуги или би сакале индивидуална понуда за вашиот проект?
Само стапи во контакт со нас. Ние ќе ви испратиме одговор што е можно поскоро!

Одговорите на најчесто поставуваните прашања може да се најдат на нашиот Најчесто поставувани прашања страница

Groenewold - NEW MEDIA eK
Велики Roßbergstr. 3a
26789 Leer

Телефон: + 49 491 960999-00
Факс: + 49 491 960999-09

Број за ДДВ: DE222489119
DUNS бр .: 342352888

Сопственик: Дипломирал. Бјорн Гроневолд

info@groenewold-newmedia.de
groenewold-newmedia.de

Поштенска адреса Берлин:

Groenewold - NEW MEDIA eK
Friedrichstr. 123
10117 Берлин
Телефон: + 49 30 217832-65

Поштенска адреса локација Хамбург:

Groenewold - NEW MEDIA eK
Winterhuder Weg 29
22085 Хамбург
Телефон: + 49 40 761221-28

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!