Groenewold - нови медиуми eK - Отпечаток

Groenewold - NEW MEDIA eK
Велики Roßbergstr. 3a
26789 Leer

Телефон: + 49 491 960999-00
Факс: + 49 491 960999-09

Регистрирај се суд: Amtsgericht Aurich
Регистрациски број: HRA 201396

Број за ДДВ: DE222489119
DUNS бр .: 342352888

Сопственик: Дипломирал. Бјорн Гроневолд

Поштенска адреса Берлин:

Groenewold - NEW MEDIA eK
Friedrichstr. 123
10117 Берлин
Телефон: + 49 30 21783265

Поштенска адреса локација Хамбург:

Groenewold - NEW MEDIA eK
Winterhuder Weg 29
22085 Хамбург
Телефон: + 49 40 76122128

Правна поддршка:

Правна фирма
РАЕ д-р. Фенер Бокхофер Хенкис
Зборови 11
26789 Leer

Телефон: + 49 491 441-8
Факс: + 49 441-900

пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!

1. Содржина на онлајн понудата
Авторот го задржува правото да не биде одговорен за актуелноста, точноста, комплетноста или квалитетот на дадените информации. побарувања одговорност против авторот во однос на материјална или нематеријална природа предизвикана од употреба или неупотреба на информации или употреба на неточни или нецелосни информации се исклучени, освен доколку авторот не е намерно или грубо несовесни Дефект е присутен.
Сите понуди не се обврзувачки. Авторот изрично го задржува правото да ги менува, дополнува или брише делови од страниците или целата понуда без претходна најава или да престане да објавува привремено или трајно.

2. Референци и линкови
За директна или индиректна линкови до други веб-сајтови ( "хиперлинкови") кои се надвор од одговорност на авторот, ќе биде одговорност во случај само во сила, во кој авторот е свесен за содржината и тоа ќе биде технички можно и разумно за да се спречи употребата во случај на нелегална содржина.
Авторот изречно изјавува дека за време на поврзувањето, нелегалната содржина била препознатлива на поврзаните страници. Авторот нема влијание врз тековниот и идниот дизајн, содржината или авторството на поврзаните страници. Затоа тој се дисоцира себеси изрично од целата содржина на сите поврзани / поврзани страни, кои се менуваа по поставувањето на врската. Оваа изјава се однесува на сите врски и референци во сопствената интернет-понуда.

3. Закон за авторски права и трговски марки
Авторот се труди да ги почитуваат авторските права на слики, графика, аудио и видео клипови и текстови, да ги користат неговите сопствени слики, графика, аудио и видео клипови и текстови или да се користи без лиценца графика, звучни датотеки, видео клипови и текстови ,
Сите марки и трговски марки споменати во Интернет понудата и евентуално заштитени од трети страни се предмет на ограничување на одредбите на соодветно важечкиот закон за трговски марки и сопственичките права на соодветните регистрирани сопственици. Само поради самото споменување не е да се заклучи дека заштитните знаци не се заштитени со правата на трети лица!
Авторските права за објавување, креирани од авторот, остануваат исклучиво со авторот на страниците. Репродукција или употреба на такви графики, звучни документи, видео секвенци и текстови во други електронски или печатени публикации не е дозволено без изрична согласност од авторот.

4. Правна валидност на ова одрекување
Ова одрекување од одговорност треба да се смета како дел од интернет-понудата од која е упатена оваа страница. Ако секциите или поединечните изрази на оваа изјава не се легални или точни, содржината или валидноста на другите делови остануваат неповрзани со овој факт.

Kонтакт

Groenewold - NEW MEDIA eK
Велики Roßbergstr. 3a
26789 Leer

Телефон: + 49 491 960999-00
Факс: + 49 491 960999-09
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!

Развивање на апликации во Leer Развивање на апликации во Олденбург Изработка на апликации во Бремен Развивање на апликации во Хамбург Развој на апликации во Хановер Развој на апликации во Волфсбург Развој на апликации во Гетинген Развивање на апликации во Хилдесхајм Развивање на апликации во Салцгиттер Развој на апликации во Делменхорст Развој на апликации во Вилхелмсхафен Развој на апликации во Емден Развој на апликации во Аурих Развивање на апликации во Берлин

Развој на апликации во Росток Развој на апликации во Либек Развивање на апликации во Штутгарт Развивање на апликации во Франкфурт Развивање на апликации во Келн Развивање на апликации во Дизелдорф Развој на апликации во Нирнберг Развој на апликации во Бон Развивање на апликации во Минстер Развивање на апликации во Оснабрик Развој на апликации во Билефелд Развој на апликации во Манхајм Апликација за развој во Аугсбург Развој на апликации во Визбаден Бранзвик

Развивање на апликации во Кил Развој на апликации во Магдебург Развој на апликации во Ерфурт Развој на апликации во Касел Развој на апликации во Хајделберг Развивање на апликации во Минхен Развој на апликации во Улм Развивање на апликации во Сарбрикен Развој на апликации во Виена Изработка на апликации во Цирих

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!