Golf Grevenmühle - Развој за iOS и Android

Golf Club App

App of Golf Club Grevenmühle. Податоците се складираат локално, но исто така се вчитуваат од Contao CMS. Може да се праќаат пораки од Контао. Апликацијата е достапна за паметните телефони на iOS и Android

  • клиент:Голф клуб Grevenmühle
  • барања:Дизајн, мајчин развој за iOS и Android
  • Веб-страница:www.golfclub-grevenmuehle.de/


на преглед

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!