Апликација за пријатели на храна - Развој за iOS

Размена на рецепти меѓу пријателите

Никогаш не било толку лесно да пронајдете нови рецепти и да ги споделите со пријателите. Размена на бесплатни рецепти за разговор и совети меѓу пријателите. Погледнете што веќе рецепти го подготвија пријателите. Внесете ги вашите сопствени рецепти на www.food-friend.com. Направете неделен распоред со листа за купување. Апликацијата е достапна за iOS паметни телефони

на преглед