Ексклузивна апликација за контрола на задна врата - Развој за iOS и Android

Контрола на тенди преку апликација

За компанијата Exclusiv Home, ние направивме контрола на тенди. Апликацијата директно комуницира со тенди преку WLAN. Апликацијата не само што го контролира самиот тенди, туку и ја контролира светлината или греењето, на пример. Апликацијата е достапна за паметните телефони на iOS и Android.

  • клиент:Exclusive Home GmbH
  • барања: Дизајн, мајчин развој за iOS и Android


на преглед