CRV App - Развој за iOS и Android

Апликација со информации за производи

Нашиот клиент CRV Deutschland GmbH ни нареди да креираме информативна апликација за нивните производи или услуги. Апликацијата е поврзана преку JSON-Api на сервер и на тој начин секогаш обезбедува up-to-date содржина.

  • клиент:CRV Германија GmbH
  • барања: Дизајн, развој на апликации за iOS и Android
  • iOS апликација:Превземи
  • Андроид стан:Превземи
  • Веб-страница:www.crv4all.de.de


на преглед