Мобилен POS систем за паркирање

Контрола на билетите и каса во една апликација

За нашиот клиент, развивме мобилен касиер базиран на Андроид.

Касиерката може да провери веќе валидирани билети за валидност. Исто така, може да се издаде и отпечати нов билет преку поврзаниот принтер и прием на БЛЕ. Добиените износи се евидентираат во книгата на готовина и се испраќаат до крајот на денот на соодветниот бекенд. Плаќањето може да се изврши или во готово или преку дебитна / кредитна картичка. Во суштина, се обезбедува постојана врска со серверот. Сепак, за сигурност е имплементиран offline режим, така што операцијата и понатаму ќе се гарантира дури и со дефект на серверот или интернет

  • клиент:Шверц Гледајте Дизелдорф
  • барања:Мајчин јазик програмирање стан за Зебра Джобни, поврзете BLE печатач и создавање согласност сметки, интеграција на платежни картички терминали со вкл. Поврзување на услугата за расчистување
  • Веб-страница:https://www.verkehrswacht-duesseldorf.de


на преглед