компас снабдување

Презентација на опции за снабдување на вашата компанија

За GHD Gesundheits GmbH создадовме портал за прикажување на опции за нега. Порталот е приклучен на различни системи преку интерфејсот и може да се направи со само неколку кликања

покажуваат опциите за снабдување низ цела Германија

  • клиент:GHD Health GmbH
  • Барања: Планирање, развој на портал базиран на php / mysql / jquery и докинг со различни ERP системи


на преглед