Одбрана на Империјата

Одбрана на империјата

Големи битки со роеви на единици на сите нивоа ве чекаат.
Дали сте подготвени?

Изградба на моќни алатки, планирање стратегии за одбрана, и да се зголеми од дебитант на генералот во оваа прекрасна кула за одбрана игра!
Побарајте бесплатна почетна консултација сега!