Апликација CRV Repromanager - развој за iOS и Android

ReproManager

Апликацијата repromanager на нашите клиенти CRV го поддржува земјоделецот во откривањето на топлина и инсеминација. Сензорите ги доловуваат податоците на животните, кои за возврат се испраќаат преку веб-услуги на апликацијата. Со само неколку кликања, тој може да нарача и осеменување.

Апликацијата е создадена за iOS и Android паметни телефони и таблети.

  • клиент:CRV Германија GmbH
  • барања: Дизајн, развој на апликации за iOS и Android
  • iOS апликација:Превземи
  • Андроид стан:Превземи
  • Веб-страница:crv4all.de


на преглед

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!