Алео соларна продавница - развој

Развој на продавници врз основа на xtCommerce

За Aleo Solar GmbH создадовме алое соларна продавница базирана на xtCommerce. Веб-продавницата беше прилагодена на индивидуалните потреби на клиентот и содржи, на пример, понапредни статистички функции и можност за доделување субвенции за рекламирање на купувачи.


на преглед