Cichlidenland - развој на веб-сајтови базирани на CMS

Презентација на тековната листа на акции, како и новости од областа на цихлидите

За компанијата Cichlidenland GmbH во Бад Мундер создадовме ново интернет присуство врз основа на CMS Joomla. Важна иновација од страна на е одговорен дизајн, кој им овозможува на smartphone-оптимизиран приказ на веб-страници.

  • клиент:Цихлид земјиште ГмбХ
  • барања:Веб развој, дизајн
  • Веб-страница:www.cichlidenland.de


на преглед