Cichlidenland App - развој за iOS и Android

Прикажување на листата на акции и вести

Апликацијата Cichlidenland ја претставува понудата на компанијата Cichlidenland GmbH во прилог на вести област и листа на акции, кои секој се ажурираат од RSS фидот од Joomla CMS out, постои дел Media, најновите фотографии и видеа презентирани. Сликите се вчитуваат од почетната страница и кеширани, за да може да се гледа присутен преглед.

  • клиент:Цихлид земјиште ГмбХ
  • барања:Дизајн, програмирање
  • Веб-страница:www.cichlidenland.de


на преглед