App Autohaus Groenewold - развој за iOS и Android

Апликација за лојалност на клиентите

За автомобил застапување, создадовме апликација за презентација на возила и лојалност на купувачи. Предлози за возилото се увезуваат од mobile.de или autoscout24.de, така што се избегнува двојно одржување на податоци. За претставување на понудата на возилото, исто така, не е потребна интернет конекција.

Кога ја стартувате апликацијата, се јавува преку API, дали има нови или изменети податоци за возилото за апликацијата. Ако е така, на корисникот му се нуди ажурирање на податоците. Значи прелистување во базата на податоци е исто така можно, ако понекогаш нема интернет.

Со QR-код скенер возила може да се најдат во Застапништвото директно во апликацијата и ставени на листа за следење во апликацијата. Друга карактеристика е областа "Мојот автомобил", каде што корисникот може да ги депонира своите возила со следната инспекција, датумот ХУ и АУ. Тогаш е автоматски потсетник за наведените датуми.


на преглед

Побарајте бесплатна почетна консултација сега!