"Соработката со Groenewold New Media беше многу добра, ние имплементиравме апликација како површина за навигација за презентација на видеа и нарачката беше извршена сигурно, брзо и многу ориентирана кон корисниците, земајќи ги предвид сите спецификации".

клиент повратни информации
Доминик Гизел
Condair GmbH