"Јас сум бил користење Groenewold - веќе успешно спроведени НОВИ МЕДИУМИ повеќе проекти од различен обем, вклучувајќи ги и двете IOS и Андроид апликации за паметни телефони и таблети Тимот Отсекогаш сум бил надлежен за како проект менаџер со својата експертиза во однос на мобилната развој и особености .. советуваат различни мобилни оперативни системи и поддржува тимот е подеднакво флексибилни, така што може да биде брзо имплементиран од страна на клиентите, како спонтани промени или нови желби Groenewold -. .. новите медиуми стана интегрален развој партнер во софтвер за мене "

клиент повратни информации
Christian Förster
Babelforce GmbH