"Имаме Groenewold - остварува НОВИ МЕДИУМИ голем, многу сеопфатна апликација за мобилни игра за iOS и Android На Groenewold -. НОВИ МЕДИУМИ ни придружени со неа многу високи технички know-how во сите области и ни даде секогаш да се чувствува во добри раце од страна на претходните средби со управување со проекти и оддел за развој, бевме во можност да работат надвор детален концепт и со тоа да го спроведе проектот брзо и без компликации Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ ни помага во секој поглед; .. од концепт до финален . влегувањето App Store, па дури и по објавувањето на апликацијата нас е Groenewold -. НОВИ МЕДИУМИ со голема поддршка и совети на страна директно во бизнисот на стан не е само само за развојот на стан, но исто така и на грижата потоа сакате и мерки за зголемување на свеста на стан. имаме нека ни советува на теми на оптимизација и АСО. во овој момент, Ние уште еднаш изрази големо благодарам! Во иднина, ќе се унапредат проекти со Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ спроведување ".

клиент повратни информации
Ана Ленш и Стефан Хампел
Извршни директори Gamesl.app

www.gameslapp.com | www.wettenmrmoo.de