"Компанијата Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ придружени дизајнирани и успеа за години на интернет областа на селото музеј, вклучувајќи го и работењето на веб-сајтот, но особено хостинг, одржување и развој на систем за управување со дигитални средства софтвер со отворен код EnterMedia дека од широко портфолио на дигитализирани сопственост. Музеите се достапни за уредување насекаде. "

клиент повратни информации
Д-р Karl-Heinz Ziessow
Заменик-директор на музејот