"Компанијата Groenewold - новите медиуми е високо препорачливо за нас од страна на партнерите По краток разговор ние Groenewold -. Новите медиуми задолжени за програмирање на апликации нашите за iOS и Android со различни радио канали и интерактивни слушателот повратни информации функција Сè беше многу професионално, брзо и сигурно. ! од состаноци секогаш биле почитувани населбата бил толку професионални дека компанијата Groenewold -. новите медиуми без надворешна компанија за нас беше само дел од нашите радио станица ние, исто така, се завршени поради големата соработка и задоволство од договорот за одржување и ние сме сигурни. дека сме во добри раце! "

клиент повратни информации
Serkan Yilmaz
Митрополитот ФМ