"Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ реализира за Zeutschel GmbH zeta2mobile стан за iOS за да се поврзете iPhone-и iPads да Zeutschel книга скенер зета серија (зета, хром) Развојот вклучени безжична конекција, мулти-јазик, поддршка за PDF и. број на формати. потребната функционалност компетентно спроведува во рамките на делумно тесен технички спецификации од страна на Apple и флексибилно да одговори на детали кои би можеле целосно да се појасни во текот на исто време, на двете страни, развој на крос-систем. Ние сега може да се потврди дека на стан од страна на нашите се претпоставува корисници би сакале да се заблагодарам на Groenewold - новите медиуми и надеж за продолжување на добрата соработка ".

клиент повратни информации
Матијас Ронџ
Развој на софтвер / Zeutschel GmbH