„Пред само неколку месеци, се запознав со г-дин Гроунволд и неговиот тим и го нарачав програмирањето на апликација во здравствениот сектор за iOS и Android. Соработката беше одлична уште од почеток, така што сега ја нарачав компанијата Groenewold - нови медиуми со втор проект. Со нетрпение очекувам да има уште многу проекти и години на многу добра соработка! “

клиент повратни информации
Мартин Ротер
Ротер GmbH