Groenewold - нови медиуми eKклиент повратни информации

А даватели на услуги секогаш треба да ги задоволи своите клиенти. Ние постојано работиме на ова.

Прочитај еден овде Извлекување на повратни информации од купувачи.

"Јас сум бил користење Groenewold - веќе успешно спроведени НОВИ МЕДИУМИ повеќе проекти од различен обем, вклучувајќи ги и двете IOS и Андроид апликации за паметни телефони и таблети Тимот Отсекогаш сум бил надлежен за како проект менаџер со својата експертиза во однос на мобилната развој и особености .. советуваат различни мобилни оперативни системи и поддржува тимот е подеднакво флексибилни, така што може да биде брзо имплементиран од страна на клиентите, како спонтани промени или нови желби Groenewold -. .. новите медиуми стана интегрален развој партнер во софтвер за мене "

клиент повратни информации
Christian Förster
Babelforce GmbH

"Јас сум со екипата на Groenewold - .. Успешно имплементирани новите медиуми неколку проекти Тоа е само секогаш забавно со мотивирани проблеми тимска работа искуство во текот на еден проект, така што тие секогаш се гледа како предизвик кој е брзо и професионално како и да се најде решение! На понатамошна добра соработка и возбудливи проекти! "

клиент повратни информации
Денис Веер
Acventis GmbH

"Соработката со Groenewold New Media беше многу добра, ние имплементиравме апликација како површина за навигација за презентација на видеа и нарачката беше извршена сигурно, брзо и многу ориентирана кон корисниците, земајќи ги предвид сите спецификации".

клиент повратни информации
Доминик Гизел
Condair GmbH

"Компанијата Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ придружени дизајнирани и успеа за години на интернет областа на селото музеј, вклучувајќи го и работењето на веб-сајтот, но особено хостинг, одржување и развој на систем за управување со дигитални средства софтвер со отворен код EnterMedia дека од широко портфолио на дигитализирани сопственост. Музеите се достапни за уредување насекаде. "

клиент повратни информации
Д-р Karl-Heinz Ziessow
Заменик-директор на музејот

"Работа со Groenewold - новите медиуми беше во ист број на необични нешта: Значи тоа не беше за вообичаените стан функција контексти, туку на целиот систем ERP, присутен мобилен, и да ја направат ергономски оптимизиран исто така може да се печати и соседни. - програмери на стан не може да се задржи за себе, но мораше да работат -Businessanwendungsleuten во мешовита екипа со "старата школа", и конечно -. не целата работа заедно краток и јасен конфигурирање на неколку месеци, но во текот на неколку години и повеќестепени партнерство за развој. дека нема да одат со никого и резултатите зборуваат сами за себе. "

клиент повратни информации
Д-р Оливер Дисман
OTB GmbH

"Го имплементиравме нашиот прв проект со Groenewold - NEW MEDIA и многу се задоволни од развојот на iOS апликација за читање и визуелизација на сензорни податоци преку Bluetooth." Groenewold нè поддржа во планирањето и потоа Соработката беше одлична и секогаш забавна, бидејќи вработените имаат многу добра експертиза и добри идеи за имплементација, а резултатот е токму она што го имавме на ум многу да се препорача! "

клиент повратни информации
Franziska Näpelt
IDT Europe GmbH

"Имаме Groenewold - остварува НОВИ МЕДИУМИ голем, многу сеопфатна апликација за мобилни игра за iOS и Android На Groenewold -. НОВИ МЕДИУМИ ни придружени со неа многу високи технички know-how во сите области и ни даде секогаш да се чувствува во добри раце од страна на претходните средби со управување со проекти и оддел за развој, бевме во можност да работат надвор детален концепт и со тоа да го спроведе проектот брзо и без компликации Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ ни помага во секој поглед; .. од концепт до финален . влегувањето App Store, па дури и по објавувањето на апликацијата нас е Groenewold -. НОВИ МЕДИУМИ со голема поддршка и совети на страна директно во бизнисот на стан не е само само за развојот на стан, но исто така и на грижата потоа сакате и мерки за зголемување на свеста на стан. имаме нека ни советува на теми на оптимизација и АСО. во овој момент, Ние уште еднаш изрази големо благодарам! Во иднина, ќе се унапредат проекти со Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ спроведување ".

клиент повратни информации
Ана Ленш и Стефан Хампел
Извршни директори Gamesl.app

www.gameslapp.com | www.wettenmrmoo.de

"Компанијата Groenewold - новите медиуми е дадена задачата на програмирање на комуникација Yooyuu за iOS и Android уреди од нас компетентен тим направени во текот на процесот на развој stehts сопствени идеи и подобрувања еден, па од Yooyuu крајот одличен производ за нашите клиенти. стана. Ние со нетрпение очекуваме да продолжи добрата соработка и големи заеднички проекти. "

клиент повратни информации
Јенс Дамер
YooYuu GmbH

"Компанијата Groenewold - NEW MEDIA има развиено plug-in за Cordova / Phonegap проект во наше име, соработката беше примерна, резултатот беше точно во согласност со спецификациите, а документацијата е јасна и разбирлива и се надеваме на понатамошна соработка во иднина проекти. "

клиент повратни информации
Ролф Дорман
Развој на софтверот / Rösler Software Engineering

"Компанијата Groenewold - новите медиуми е високо препорачливо за нас од страна на партнерите По краток разговор ние Groenewold -. Новите медиуми задолжени за програмирање на апликации нашите за iOS и Android со различни радио канали и интерактивни слушателот повратни информации функција Сè беше многу професионално, брзо и сигурно. ! од состаноци секогаш биле почитувани населбата бил толку професионални дека компанијата Groenewold -. новите медиуми без надворешна компанија за нас беше само дел од нашите радио станица ние, исто така, се завршени поради големата соработка и задоволство од договорот за одржување и ние сме сигурни. дека сме во добри раце! "

клиент повратни информации
Serkan Yilmaz
Митрополитот ФМ

"Groenewold - НОВИ МЕДИУМИ реализира за Zeutschel GmbH zeta2mobile стан за iOS за да се поврзете iPhone-и iPads да Zeutschel книга скенер зета серија (зета, хром) Развојот вклучени безжична конекција, мулти-јазик, поддршка за PDF и. број на формати. потребната функционалност компетентно спроведува во рамките на делумно тесен технички спецификации од страна на Apple и флексибилно да одговори на детали кои би можеле целосно да се појасни во текот на исто време, на двете страни, развој на крос-систем. Ние сега може да се потврди дека на стан од страна на нашите се претпоставува корисници би сакале да се заблагодарам на Groenewold - новите медиуми и надеж за продолжување на добрата соработка ".

клиент повратни информации
Матијас Ронџ
Развој на софтвер / Zeutschel GmbH
Побарајте бесплатна почетна консултација сега!