Мај 7

Договор за подршка на апликации: придобивки и трошоци

По неколкугодишно искуство во развојот на апликации, можеме да тврдиме со некое оправдување дека апликациите во основа имаат потреба од поддршка. Најмногу овие се "мртви" апликации кои никој веќе не ги користи. Но, се додека апликацијата е извадена од продавниците и се користи, таа треба грижа и мора понатаму да се развива. Повремено добива нови карактеристики, а исто така има и основни потреби за поддршка кои треба да бидат опфатени. Тоа може да биде со едно...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 2972
март 21

ВОДИЧ ЗА МАРКЕТИНГ ЗА МОБИЛЕН АПП: ХУМУКС СОВЕТИ ЗА УСПЕШНО МАРКЕТИНГ НА АПП

Маркетинг за вашиот мобилен стан: 18 стратегии за повеќе преземања стотици апликации се наоѓаат секојдневно на пазарот продавници на Apple, Андроид и копродукции За да се издвоите, професионалниот изглед е исто толку важен колку и интернационализацијата, вкрстената промоција и сеопфатен прирачник за лансирање. Ќе ги ставам 18 успешните стратегии за вас успешен стан маркетинг пред.

1. Притиснете го комплетот за лансирањеДали сте објавиле нова мобилна апликација во App Store,...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4953
март 18

iOT App развој - Цена и процес

За неколку години, Интернетот привлекува се повеќе и повеќе внимание од широк спектар на луѓе. Речиси сите слушнаа за индустријата 4.0. Поради овој огромен технички напредок, прашањата постојано доаѓаат, како на пример како изгледа процесот на развој на еден стан или колку е скап развојот на апликацијата. Во овој пост ќе ви бидат одговорени најважните информации за темата.

Bei...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4471
март 13

Колку е chatbot?

Во време кога социјалните медиуми, како што се Фејсбук, Instagram и разните messenger-сервиси стануваат се поважни, барањата на компаниите да бидат постојано и насекаде достапно. Се разбира, ова е тешко да се имплементира со човечки ресурси. Сепак, различно е со употребата на, кои корисници можат да бидат достапни за 24 часа за да одговорат на различни прашања. Како се развива и што чини...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4833
Јан 20

Силиконската долина турнеја

По многу посети во Силиконската долина, нашиот сопственик Бјорн Groenewold има се одлучија да понудат клиенти и потенцијални клиенти патувања во долината и да ги доведе преовладуваат таму корпорации и start-up култура. Ако сте заинтересирани да патувате во Силиконската долина, посетете ја нашата Веб-страница на Силикон Турс и се обезбеди себе си еден од посакуваните места!

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4782
септември 4

Најважните иновации во iOS 12

Apple iOS 12: Најважните иновации на прв поглед Во јуни, Apple претстави во воведниот прв бета верзија на новиот оперативен систем iOS 12, кој може да се тестира од тогаш бесплатно. Објавувањето на финалната верзија се уште беше објавено за падот, но може да се очекува од средината на септември. Како и секој нов оперативен систем на Apple, iOS 12 ќе донесе голем број нови функции. Кои се тие, со кои уреди нови...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 4840
август 17

Развој на апликации - YooYuu App

Ние во Groenewold НОВ МЕДИУМИ eK преземевме програмирање на иновативна апликација за YooYuu GmbH и со нетрпение очекуваме заедно да направиме уште еден чекор во дигитализацијата. Апликацијата YooYuu е интелигентен гласник кој помага во подобрување на комуникацијата и организацијата во рамките на компаниите и проектите.

На пример, можно е да се претстави целосната организација со одделенија, тимови, вработени и во групи...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 623
јуни 27

MAM-апликацијата ги надминува 300-те илјади превземања

Ние во Groenewold НОВО МЕДИУМСКИ сме среќни да објавиме дека Мама App во текот на 2 години повеќе од 300.000 пати беше преземена. Ние успеавме да ја развиеме оваа практична апликација за нашиот клиент МАМ. Голем успех што сакаме да го споделиме со вас и МАМ.

Задоволни сме што апликацијата е толку добро прифатена од клиентите, бидејќи на крајот на краиштата, ние вредно помогнавме во развојот на домашната апликација. Значи, корисниците на развиените од нас...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 649
ноември 22

Отфрлање на апликации од градежни комплети

Немаше шанса за модуларни апликации во Apple Во минатото, компаниите кои немаа доволно буџет за да развијат сопствена апликација за апликација, може да изградат iOS апликации со градител на апликации. Овие апликации за iOS повеќе нема да бидат дозволени во App Store под новите правила на Apple. За мали и средни претпријатија особено, ова значи дека модуларните апликации веќе не се атрактивно решение. Како што се повеќе и повеќе постоечки апликации од...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 5136
септември 14

Новите производи од Apple

Редовно на есен, обично во септември, Apple го претстави новиот генератор на iPhone со години. IWatch е додаден во последниве години и оваа година има и ажурирана верзија на AppleTV.

Многу е веќе однапред познато од гласина или беше многу реалистично, но имаше посебна карактеристика во овој настан, имено местото. Тековната презентација се одржа овој пат во новиот Стив...

Прочитај повеќе ...

Прочитајте: 5122
Побарајте бесплатна почетна консултација сега!