крипто Размена

Размена за криптовалути

За нашиот клиент, развивме целосна размена на крипто-размени.

Размената поддржува вкупно 22 валути / монети, кои вклучуваат токени за Songeannten ERC20.

Во прилог на елегантен и јасен дизајн, берзата нуди разни опции за тргување, како и депозит и исплата на пари на Fiat преку Paypal.

на преглед