• Развој на апликации

  Се развиваме за системите iOS, Андроид, Mac und Windows, како што сакате хибрид или Nativ!

 • Развој на продавници

  Ние развиваме продавници базирани на Magento, xtCommerce, Shopware , Shopify und оксид.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • SEO оптимизација

  Добијте повеќе клиенти преку врвно поставување. Ние го оптимизирате вашиот веб-сајт за пребарувачите.

 • програмирање

  Ви треба индивидуален софтвер? Разговарај со нас. Ние го програмираме софтверот за мерење.

 • 1
 • 2
 • 3
 • App Games

  Имате идеја за апликативна игра? Ја реализираме вашата мобилна игра за iOS, Android и Windows.

 • Техничка поддршка

  Ве советуваме и помагаме во сите технички работи во врска со вашето присуство на интернет.

 • 1
 • 2